Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια δημοτικού Κολυμβητικού κέντρου

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, κος Γιώργος Αλκ. Γκιώνης και το δημοτικό συμβούλιο, σας καλούν στην τελετή των εγκαινίων του δημοτικού κολυμβητικού κέντρου Λουτρακίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12:30 μ.μ.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας
Γιώργος Αλκ. Γκιώνης

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παίδες δεν είδα κανέναν σας στα εγκαίνια ούτε του ΣΠΑ ούτε του κολυμβητηρίου. Αλεξ πού ήσουν να φωτογραφήσεις? Κι εσείς μηδενιστές των έργων που μόνο καλό μπορούν να κάνουν σε ένα τόπο?????? Τα έργα δεν έχουν μόνο παρόν, έχουν μέλλον και το μέλλον σίγουρα θα δείξει ότι είναι για το καλό του τόπου και ιδιαίτερα των παιδιών μας που αντί να πέφτουν στην πρέζα, θα αθλούνται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.
    Μην παρασυρόμαστε από μικροσυμφέροντα και μικροψυχίες. Τα έργα είναι σπουδαία και μπράβο σε αυτούς που τα έφτιαξαν, ανεξαρτήτως που ανήκει ο καθένας. Το κόστος και τα άλλα λίγοι θα τα θυμούνται σε λίγα χρόνια. Αυτό που μένει είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα κοσμούν την πόλη μας και θα φέρνουν κόσμο. Κρίμα που η νέα δημοτική αρχή έλαμψε δια της απουσίας της. Είναι πολύ ποταπό εκ μέρους τους!
    Αλήθεια ο κ.Παύλου που έχει οικιοποιηθεί τα έργα (αφού όπως λέει έκανε τις μακέτες) γιατί δεν ήταν παρών στα εγκαίνια? Η μικροψυχία του βέβαια είναι γνωστή από πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog