Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Β. Μπισμπίκης: “Με έδιωξαν από το σχολείο του Λουτρακίου”

- Advertisement -

Στην εκπομπή «Πρωινό Μou» ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί ο Λουτρακιώτης πρωταγωνιστής του σήριαλ “Τα μυστικά της ΕΔΕΜ” Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έδωσε και την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Στην κουβέντα με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση αλλά και στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός: «Έχω κάνει διάφορες δουλειές πριν γίνω ηθοποιός, κυρίως δουλειές νύχτας, και μετά το στρατό ήμουν κρουπιέρης στο Καζίνο Λουτρακίου. Δεν είχα στόχο να γίνω ηθοποιός απλά προέκυψε. Παρότι ως πιτσιρικάς σκηνοθετούσα παραστάσεις του καραγκιόζη και έβαζα και εισιτήριο, δεν το σκεφτόμουν».

Για το πώς συμπεριφερόταν στο σχολείο: «Στο σχολείο έπαιζα πολύ ξύλο. Ήμουν πολύ άτακτο παιδί. Με έχουν διώξει από το σχολείο του Λουτρακίου και μετά πήγα στο Τεχνικό της Κορίνθου. Προσπαθούσα να κινητοποιώ συνεχώς σε καταλήψεις, τσακωμούς με άλλα σχολεία, κ.ά. Ήμουν ανήσυχο παιδί. Μετά το στρατό όμως, και κυρίως όταν άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο, ηρέμησα. (…) Ήμουν ο ωραίος του σχολείου. Εκεί δεν μετράει ποιος είναι ο καλός μαθητής αλλά ο καλός στη γυμναστική».

Για τη σύζυγό του: «Είμαι παντρεμένος 2 χρόνια. Ο γάμος όμως δεν άλλαξε τίποτα γιατί από την πρώτη μέρα που ήμασταν μαζί συζούσαμε. (…) Με το που την είδα έκλεισε το θέμα. Τη συνάντησα σε κάποια μπουζούκια. Τσακωθήκαμε και από την επόμενη μέρα άρχισα την έρευνα για να τη βρω και να της ζητήσω συγγνώμη. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. (…) Δεν ζηλεύει. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και δεν υπάρχει και λόγος. Εγώ όμως τη ζηλεύω».

Για το πώς αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση: «Εμείς στο θέατρο πάντα ήμασταν σε οικονομική κρίση. Τώρα είμαι σε μία φάση που για πρώτη φορά πληρώνομαι πάνω από το κανονικό και δεν έχω κόψει στα έξοδά μου, ίσα ίσα μπορώ να αγοράζω κάτι παραπάνω από το κανονικό, γιατί παίρνω περισσότερα από όσα έβγαζα στο θέατρο».

yupi.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog