Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Αντωνίου από τον Παναθηναϊκό

- Advertisement -

Ηθικοί ήταν οι λόγοι που ανάγκασαν τον Κώστα Αντωνίου να επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό έκανε γνωστό ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γόντικα για την προσπάθεια του να τον μεταπείσει.

«Αφεντικό» στα μεταγραφικά ο Κάρλος Φρέιτας, ενώ σκέψεις για γενικό αρχηγό κάνουν στη διοίκηση.

Αμοιβαία «ευχαριστώ» απο Αντωνίου και διοίκηση η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση μετά τη συνάντηση.

Ο Κώστας Αντωνίου μιλώντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τα γραφεία, αφού επικαλέσθηκε λόγους ηθικής, αργότερα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Δημήτρης Γόντικας για να τον μεταπείσει.

Τόνισε ότι παρά την επιμονή του Α΄Αντιπροέδρου, ήταν αποφασισμένος να φύγει και ευχαρίστησε τον κύριο Γόντικα που ήθελε να του αλλάξει γνώμη. Αναφερόμενος στην χρονική στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει έκανε γνωστό ότι ήταν κάτι που σκεφτόταν αρκετά μετά από την «φυγή» του Νικόλα Πατέρα, αλλά θέλησε να περιμένει λίγες ημέρες μέχρι να διευθετηθούν κάποια μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Κώστας Αντωνίου δήλωσε αρκετά στενοχωρημένος για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε σύντομα να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Τέλος, θεωρεί άδικα όσα του καταλογίζει μέρος του Τύπου αλλά και του κόσμου για τις φετινές μεταγραφές. Όπως λέει στο περιβάλλον του, ο ίδιος έλειπε από την ομάδα από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο άρα δεν συμμετείχε στις φετινές μεταγραφές της ομάδας. Και θεωρεί πως θα έπρεπε να είναι πιο σεβαστή η δουλειά του, μια και αυτός ήταν που έκανε τις μεταγραφές της ομάδας που πήρε το νταμπλ.

Ο Γόντικας από την πλευρά του, επεσήμανε στον Αντωνίου ότι αποτελεί άποψη όλων πως δεν πρέπει να φύγει τώρα. Οι μεταγραφές αρχίζουν σε λίγες μέρες και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάσει ο Παναθηναϊκός ακόμα ένα στέλεχος της ΠΑΕ με ρόλο κομβικής σημασίας σε αυτό το χρονικό σημείο. Τον κάλεσε να αναθεωρήσει και να μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο Αντωνίου ναι μεν ανέφερε ότι κατανοεί τα λεγόμενα του Γόντικα, όμως δεν συμφώνησε, αφού εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προσφέρει.

Με την αποχώρηση του Κώστα Αντωνίου, ο Κάρλος Φρέιτας θα αναλάβει εξολοκλήρου τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν σκέψεις στην ΠΑΕ για γενικό αρχηγό διότι ο Κώστας Αντωνίου εκτός των μεταγραφικών ζητημάτων, ήταν ο «ελεγκτής» των αποδυτηρίων κατά μια έννοια. Ο Φρέιτας, λόγω διαφορετικής γλώσσας δεν μπορεί να αναλάβει το έργο του «μπαμπούλα».

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσαν και ο Αντωνίου και ο Παναθηναϊκός στο επίσημο site της ομάδας.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συνάντηση του Α’ Αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου.
Ο κ. Αντωνίου έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της Διοίκησης της ΠΑΕ. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του.
Ο κ. Αντωνίου δεν δέχθηκε να παραμείνει, δήλωσε όμως ότι είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά στον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου» ήταν η τοποθέτηση της διοίκησης.

Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου απο τη δική του πλευρά, ανέφερε:

«Επέστρεψα τον Σεπτέμβριο του 2010 αναλαμβάνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω μια μεγάλη πρόκληση, μιας και δεν είχα αναμιχθεί με τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τους τελευταίους τρεις μήνες μαζί με τον κ. Γόντικα και τον κ. Φρέιτας, συνεργαστήκαμε και σχεδιάσαμε τις αλλαγές που θα χρειαστεί η ομάδα για την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου 2011. Ταυτόχρονα προσλάβαμε έναν καταξιωμένο προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όπως ήδη είχα ενημερώσει τον κ. Νικόλα Πατέρα την ημέρα που παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ, θεωρώ ότι είναι ηθικά σωστό να υποβάλλω και εγώ την παραίτησή μου από τη Διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι να διευκολύνω τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα και να δηλώσω ότι παραμένω πάντα στη διάθεση του Παναθηναϊκού».

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog