Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Λογοθέτης: «Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παραστώ στα εγκαίνια και είχα ενημερώσει τον Γ. Γκιώνη»

- Advertisement -

Έγιναν τα εγκαίνια του υδροθεραπευτηρίου και του κολυμβητηρίου στο Λουτράκι αλλά με την απουσία του νέου δημάρχου Λουτρακίου κ. Κ. Λογοθέτη!

Κάτι το οποίο πολλοί θεωρούσαν δεδομένο, καθώς κακές γλώσσες ανέφεραν ότι είναι εκνευρισμένος από τον τρόπο που έγιναν καθώς και ότι έγιναν την δεδομένη χρονική στιγμή.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Λογοθέτη ανέφερε: «Δεν σημαίνει τίποτα το ότι απουσίαζα από τα εγκαίνια. Είχα μία υποχρέωση στην Αθήνα και δεν μπόρεσαν να παρευρεθώ. Για την απουσία μου είχα ενημερώσει και τον κ. Γ. Γκιώνη. Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα μπορεί να λέγονται για την απουσία μου αυτή»!

korinthiannews.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα εκανε και δεν πηγε…. ο αλλος στον κοσμο του ως συνηθως….. τρεις λαλουν και δυο χωρευουν οπως και τα 4 απραγα χρονια δημαρχιας…..καληνυχτα κ.γκιωνη…..

  2. Και καλά έκανε και δεν πήγε. Αυτο έκαναν ήταν προσβολή. Θα μας απαντήσουν εαν εχουν άδεια, εαν είναι στην περιουσία του Δημου μας, εαν εχουν εξοφληθεί όλοι οι εργολάβοι, εαν έχει αποπερατωθεί πλήρως εαν είναι οικονομικά εύρωστο?
    Εχει γίνει παράδοση παραλαβή απο τον Δημο μας? Ειναι δικό μας και επίσημα το υδροθεραπευτήριο και το κολυμβητήριο?
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΤΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ?
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ??

    Υ.Γ

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ. ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

  3. Καλά ο Λογοθέτης είχε δουλειά στην Αθήνα, οι υπόλοιποι σύμβουλοι (πλήν του Λόη) του έκαναν παρέα στην Αθήνα?
    Προσωπικά πιστεύω ότι ο μηδενισμός των έργων μίας δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα τόσο σοβαρών έργων είναι ότι χειρότερο τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε. Αντί η νέα δημοτική αρχή να συγχαρεί τα έργα αυτά και να δείξει ένα θετικό πρόσωπο στην ανατολή της θητείας της, ακούει τις σειρήνες και δείχνει ένα μικρόψυχο προσωπείο που δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις. Τα έργα δεν έχουν μόνο παρόν, έχουν μέλλον και το μέλλον σίγουρα θα δείξει ότι είναι για το καλό του τόπου και ιδιαίτερα των παιδιών μας.
    Τα οικονομικά στοιχεία που αναφέρονται οι παραπάνω ανώνυμοι και το αν παραλήφθηκε ένα έργο ή όχι, σε λίγο καιρό δεν θα απασχολεί κανέναν μας, όταν οι εγκαταστάσεις αυτές θα χρησιμοποιούνται και θα φέρνουν κόσμο στην περιοχή μας.
    Ας μην ξεχνάμε ότι ούτε το δεύτερο ούτε το τρίτο δημοτικό, ούτε ο περιφερειακός έχουν παραδοθεί.

  4. Όσοι ήσαν στα εγκαίνια του ΣΠΑ άκουσαν από το στόμα του υφυπουργού τουρισμού κ.Νικητιάδη να λέει ότι στη συνάντηση που είχαν προ ημερών στην Αθήνα για το θέμα του ράλλυ Ακρόπολις, ο δήμαρχος Γκιώνης μαζί με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο τον προσκάλεσαν στα εγκαίνια του ΣΠΑ. Αν όντως ο υφυπουργός λέει αλήθεια τότε ο κ.Λογοθέτης ήταν υποχρεωμένος να παρευρεθεί και αν δεν μπορούσε ο ίδιος να έστελνε τους δημοτικούς του συμβούλους.

  5. Αλήθεια φίλε μου?? Δεν σε απασχολεί?? Αυτές οι παραλείψεις είναι που μας έχουν παει πίσω. Και να σου πω και κάτι…ευτυχώς που δεν έχει γίνει κανα ατύχημα..να δεις εαν σε πειράζει ή όχι εαν υπάρχουν πρωτόκολλα πάραδοσης και παραλαβής. Και επειδή συμφωνούμε ότι είναι έργα που εαν τα δουλέψουν σωστά θα είναι εύρωστα για πές μας φίλε μου τι κινήσεις έχει κάνει η Δημοτική αρχή του Γκιώνη αφου ήξερε πότε θα κάνει τα εγκαίνια τι παρουσίασε ως μαστερ πλάν??? Ως πλάνο λειτουργίας, προβολής, διαφήμισης, με target group, με γραφεία θερμαλισμού.Τι έχει κάνει αφου ήξερε πότε θα κάνει τα εγκαίνια και θα έκοβε κορδέλες? Αρα έκανε τα εγκαίνια και πρέπει να δουλεύει κανονικά με τις υποδομές που έχει αφήσει. Να δουλεύει κανονικά με το πρόγραμμα που έχουν θέσει.

    Υ.Γ.
    Ουρές σχημάτισαν οι κινέζοι πού ήρθαν για να χαρούν το πρώτυπο κέντρο θερμαλισμού. Να το ξεχάσω και αυτο?

  6. @5:16, είναι σίγουρο πως δεν ήσουν στα εγκαίνια γι'αυτό σου ανταποδίδω το χαρακτηρισμό: "εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς λέμε" και σε προκαλώ να ακούσεις (αν βρεις ποτέ ολόκληρο το βίντεο), τι ακριβώς είπε ο Νικητιάδης και κρίνε τελικά μόνος σου. Και αν είσαι ένας απ'τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, πρόσεξε λιγάκι να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα και να μην ακούς κουτσομπολιά του καφενείου. Πρέπει να σοβαρευτείτε λιγάκι…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog