Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος: Πρόωροι Τελικοί

- Advertisement -

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι νικητές διασταυρώνονται στα ημιτελικά.

Η κληρωτίδα στήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και στις 12:00 ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάδειξη των τεσσάρων ζευγαριών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, όπως και των δύο ζευγαριών των ημιτελικών της διοργάνωσης που θα αναδείξουν τους φιναλίστ του θεσμού οι οποίοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.
Οι έξι ομάδες που μπήκαν κανονικά στην κλήρωση ήταν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητος με την οκτάδα να συμπληρώνεται από Κέρκυρα ή Ηρακλή, Διαγόρα ή Εθνικό Αστέρα. Οι ομάδες που θα προκριθούν στην προημιτελική φάση από τα ζευγάρια που οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό, θα γίνουν γνωστές στις 12 Ιανουαρίου όταν και θα διεξαχθούν τα παιχνίδια.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι:
Ατρομήτος -Διαγόρας Ρόδου ή Εθνικός Αστέρας
Κέρκυρα ή Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια έγινε και η κλήρωση για την φάση των ημιτελικών, όπου οι νικητές των ντέρμπι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με γηπεδούχο στο πρώτο παιχνίδι το νικητή του νέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Παράλληλα, οι νικητές των αγώνων Ατρομήτος -Διαγόρας Ρόδου ή Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα ή Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου θα παίξουν στον άλλο ημιτελικό, με γηπεδούχο το νικητή του πρώτου ζευγαριού.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν στις 19 Ιανουαρίου και τις 2 Φεβρουαρίου του 2011.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Ατρομήτος/Διαγόρας Ρόδου ή Εθνικός Αστέρας- Κέρκυρα/Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου
Παναθηναϊκός/ΑΕΚ-Ολυμπιακός/ΠΑΟΚ

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε που όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, έχουμε βάλει το γκολ του Τζιμπούρ με τον Παναθηναϊκό. Είναι πριν από λίγο καιρό… Θυμάσαι; Είναι από το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog