Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Άναψαν φωτιές οι “ντιντίδες” του Κρανιδιώτη

- Advertisement -

Δονήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του δικηγόρου και επικεφαλής της εθνικοπατριωτικής οργάνωσης “Δίκτυο 21”, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος διατηρεί στενή επικοινωνία με σημαντικά στελέχη του κόμματος και τον ίδιο τον πρόεδρο, Αντ. Σαμαρά. Οι αναφορές του σε “κομψευόμενους διαδρομιστές” και “αποϊδεολογικοποιημένους ντιντήδες” ενόψει του κομματικού ανασχηματισμού, ενόχλησαν βουλευτές και στελέχη, που έσπευσαν να εκφράσουν τη διαφοροποίησή τους.

Αναφερόμενος στο ιδεολογικό πλαίσιο, εντός του οποίου πρέπει να γίνουν οι αλλαγές στη ΝΔ, ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε σε στελέχη που διαπρέπουν στην καμαρίλα και υπονομεύουν τη συλλογικότητα, προσπαθώντας να “κοντύνουν όσους θεωρούν απειλή, π.χ. για το βαμμένο τους μαλλί και το ασήμαντο εγώ τους”, αποκηρύσσοντας τα “αδελφίστικα κόλπα” με τα οποία, όπως είπε, δεν κάνεις πολιτική. Μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο κ. Κρανιδιώτης επεχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, δηλώνοντας πως δεν αναφερόταν ειδικά στη ΝΔ, αλλά ευρύτερα στο δικομματικό σύστημα και σε συγκεκριμένες πολιτικές συμπεριφορές, εννοώντας τα κόμματα εξουσίας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν αναφερόταν στον εκπροσωπο της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλο.
“Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι πολλά χρόνια φίλος και ξαναλέω δεν αναφερόμουν σ΄ εκείνον, ούτε και στον κ. Σπηλιωτόπουλο” , τόνισε.
“Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο,όπως δεν οφείλω να κάνω σχόλιο σε οτιδήποτε γράφει ένας αρθρογράφος, που φιλοξενείται στις εφημερίδες ή κάνει δηλώσεις. Συζητούμε αυτή την εποχή,αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί”, δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Α. Λυκουρέντζος. 
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog