Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tom Hanks: «Νιώθω 110% Έλληνας»

- Advertisement -

Δήλωση- έκπληξη σε μία στιγμή που κανείς δεν το περίμενε έκανε ο Tom Hanks. «Νιώθω 110% Έλληνας» είπε ο διάσημος ηθοποιός, με αφορμή την συνεργασία του με την Νία Βαρντάλος στην ταινία Larry Crown.

«Είμαι πολύ πιο Έλληνας από πολλούς Έλληνες», πρόσθεσε, αναφέροντας ότι το υπουργείο τουρισμού της Ελλάδας ουδέποτε τον προσέγγισε διαφημιστική καμπάνια όπως ακούστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Απάντησε επίσης και στο πώς είναι να παντρεύεται κανείς Ελληνίδα, ιδίως εάν δεν είναι Ελληνας. «Το να είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα είναι φανταστικό. Είναι το λιγότερο απολαυστικό», είπε ο πρωταγωνιστής, που είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής επίσης ηθοποιό Rita Wilson.

Ο ηθοποιός βέβαια δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια, αλλά έχει εκφράσει έμπρακτα εδώ και καιρό την αγάπη του στην χώρα μας, με την αγορά σπιτιού στην Αντίπαρο που έκανε. Την ολοκλήρωση μάλιστα της συγκεκριμένης κατοικίας την επέβλεψε ο ίδιος.

Καλά κάνετε και υποστηρίζετε τους Έλληνες εσείς οι Αμερικανοί ηθοποιοί γιατί με όλα αυτά που περνάνε οι Έλληνες, μία στήριξη την θέλουν. Όσο να το κάνεις, λίγο είναι να λέει ο Tom Hanks ότι νιώθει Έλληνας;
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog