Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια κτιρίου ΚΕΠ και Δημοτικής Αστυνομίας Λουτρακίου

- Advertisement -

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγκαίνια την τελευταία εβδομάδα πριν φύγει….έτσι για καθαρά προσωπικούς και εγωιστικούς λόγους…απλώς για να το λέει….ο Πετρίτσης πάλι γιατί έκοψε κορδέλα;

  2. Όταν ο Λογοθέτης ζήταγε απ'όλους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης συναίνεση και βοήθεια για το δύσκολο έργο του Καλλικράτη, αυτό εννοούσε; Κακή αρχή κάνει με την αλαζονική συμπεριφορά του καθώς και των δημοτικών του συμβούλων. Τα έργα δεν έχουν ιδιοκτήτη τον εκάστοτε δήμαρχο αλλά ανήκουν στους πολίτες.

  3. Για όσους ήταν παρόντες στη σκηνή της κοπής της κορδέλας, είναι γνωστό ότι ο κ.Γκιώνης κάλεσε τον κ.Πετρίτση να κόψουν μαζί την κορδέλα και μάλλον ο ίδιος ξαφνιάστηκε. Θα ήταν προσβολή στο πρόσωπό του να μην δεχτεί και μπράβο που το έκανε. Δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που δεν μηδενίζει το έργο κανενός.
    Αν δεν με απατά η μνήμη μου όμως, κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο κ.Παύλου όταν εγκαινίασε το Δημαρχείο γύρω στο 2006, για το οποίο τόσα πολλά είχαν ακουστεί σχετικά με το κόστος τόσο του Δημαρχείου, όσο και του περιβόητου πεζόδρομου των πολλών εκατομμυρίων.
    Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!

  4. κακη αρχη εκανε ο νεος δημαρχος σαμποταροντας τα εγκαινια δυο σπουδαιων αναπτυξιακων εργων του δημου δεν ξερω πως το σκεφτικε αλλα αν ηλπηζε με το καλημερα να αρχιζει να κοβει κορδελες εργων που ουτε καν τα ειχε ψηφησει σε δημοτικο συμβουλιο δικαιως ο λογος παρολο που στο μελλον θα εχει την ευκαιρια να εγκαινιασει πολλα απο τα εργα που αφησε ημιτελη ο γκιωνης να μην τα απαριθμησω γιατι ειναι αρκετα διαβλεπω οτι η κοκκινη γραμμη παυλου-λογοθετη λειτουργει αριστα και δεν εχουν αδικο αυτοι που μιλουν για μικρες ΄΄γιαλτες΄΄ στο λουτρακι αλλα ρε παιδι μου μου εκανε εντυπωση οτι τοσο νεοεκλεγμενοι δημ συμβουλοι δεν ειχαν τη περιεργεια να δουν απο μεσα αυτα που θα παραλαβουν και θα λειτουργησουν μετα απο δυο μερες τοσο μισος για το γκιωνη και να πεις οτι δεν τους μεταχειριστηκε με το γαντι προεκλογικα αλλα και ηστερα με τα σουρτα φερτα στα υπουργεια στις υπηρεσιες με αυτα και με αυτα προβλεπω ΄΄περαχωροποιηση'' του δημου και μεγαλα πισωγυρισματα μακαρι να διαπψευστω, ενα μεγαλο μπραβο στο πετριτση απεδειξε οτι ειναι ''ΑΡΧΟΝΤΑΣ'' με ολη τη σημασια της λεξης δεν εχει παρωπιδες και γιαυτο θα παει ψηλα.οσο για τον παυλου τραγικη φιγουρα επεδιωξε μονος του το ΄΄ξεφτιλικι΄΄και τωρα απολαμβανει τους καρπους αυτων που εσπειρε ας προσεχε δεν περιμεναμε κατι αλλο εκδικητικος και εγωιστης οπως παντα ας κατεβει ακομα μια φορα το χρωσταει στο τοπο. καλη χρονια και υγεια σε ολους.

  5. ανώνυμε,αν θέλεις,φτιάξε λίγο τα σημεία στίξης στο post σου…δεν βγάζω νόημα….πολλές φράσεις χωρίς τελεία…στείλε μήνυμα και αν θες στο ανεβάζω κι έτσι όπως είναι…

  6. Πρωτοχρονιά σήμερα και η εικόνα Λογοθέτη – Γκιώνη να περπατούν μαζί στο κέντρο του Λουτρακίου, γυρνώντας μάλλον απ΄τη δοξολογία, ήταν χάρμα οφθαλμών. Εκεί φαίνεται η μεγαλοψυχία του Γκιώνη, σε αντίθεση με την εικόνα που άφησε να φανεί τις δύο προηγούμενες μέρες ο κ.Λογοθέτης, ο οποίος δεν καταδέχτηκε να αποδεχτεί καμμία πρόσκληση για εγκαίνια του κ.Γκιώνη.
    Ημέρες αγάπης και θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο χαλαροί και μεγαλόψυχοι. Πιστεύω ότι θα είναι για καλό όλων! Καλή χρονιά.

  7. Ουστ ρε που θα πάει ο Κώστας στα καραγκιοζιλίκια του Γκιώνη…εδώ όλο το Λουτράκι γελάει και εσείς αναρωτιέστε γιατί δεν πήγε….ο καθένας στον κόσμο του….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog