Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάγκαλος: Κοπρίτες στο Δημόσιο

- Advertisement -

Μία ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, αναμένεται να προκαλέσει με τις δηλώσεις του, καθώς έκανε λόγο για “κοπρίτες που διορίζονται ρουσφετολογικά στο Δημόσιο”.
Μετά το αλησμόνητο “μαζί τα φάγαμε“, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιφύλασσε πρωτοχρονιάτικο μποναμά στους δημοσίους υπαλλήλους και τα στελέχη της κυβέρνησης, εκτοξεύοντας μία νέα “βόμβα”. Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί“, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Το Βήμα”.
Εμμένει στη θέση του “μαζί φάγαμε τα λεφτά“, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη μέσα στο πλαίσιο “ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο Δημόσιο“.
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, επισημαίνοντας πως δεν είναι “ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος“. Τάχθηκε επίσης κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ενώ δήλωσε σύμφωνος με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης.
Κράτησε, τέλος, ανοιχτό το μέτωπο με τους πολιτικούς αρχηγούς, τονίζοντας πως η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση και αποκαλώντας το Συνασπισμό συγκρότημα που συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια.
Εξαιρώντας το ΛΑΟΣ, επισήμανε ότι αποτελεί ακόμα το μόνο αξιόπιστο συνομιλητής, ενώ χαρακτήρισε γελοία και ανάξια σχολιασμού τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
*cosmo.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog