Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Βαραβέρης στον Λεβαδειακό!

- Advertisement -

Σε προφορική συμφωνία έχουν έρθει οι διοικήσεις του Ολυμπιακού Λουτρακίου και του Λεβαδειακού
για την παραχώρηση μέχρι το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού  του νεαρού στόπερ της ομάδος του Λουτρακίου Άγγελου Βαραβέρη.Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής(γεννημένος το 1992!) συμμετείχε σε  φιλικό που διεξήχθη στην Λειβαδειά και εντυπωσίασε με την απόδοσή του κάνοντας τους ανθρώπους του Λεβαδειακού να τρίβουν τα μάτια τους!Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει και γραπτή συμφωνία για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και πλέον ανοίγονται άλλοι ορίζοντες στην καριέρα του νεαρού στόπερ.Το loutrakiblog εύχεται στον Άγγελο Βαραβέρη καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζει..

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. από την μιά η καρδιά μου ,όπως και η καρδιά του πατέρα του,ματώνει…ωιμέ,πώς θα αντέξουμε οι γνήσιοι Παναθηνα'ι'κοί να δούμε τον Άγγελο,ντυμένο με την στολή των σατανάδων ;;;..από την άλλη,βέβαια,χαιρόμαστε και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία…και να σου πώ,προλαβαίνεις,μόλις βρούμε πρόεδρο στην ομάδα,να έρθεις στον Π.Α.Ο.,Άγγελε !!!

  2. μου γύρισε τόσο πολύ το μάτι ανάποδα,όταν είδα την φωτογραφία με την στολή των Σατανάδων (έστω και του Λουτρακίου…),που διάβασα λάθος την ανάρτηση ..ότι πήγε στους Σατανάδες,όχι στον Λεβαδειακό !!! μπρρρρρρρρρρρρρ…..ανατρίχιασα !!!

  3. aggelako mpravo, mpravo, mpravo.Eimai sigouros oti tha pas psila giati den einai mono to talento sou, einai kai to mualo sou pou se vohthaei.Eimai apo tous prwtous pou pistepsan se sena kai sou euxomai mia lamprh stadiodromia!!!! Feugei gia alla patwmata to kalutero paidi!!!! Agorina mou

  4. Μπραβο ρε αγορι μου.Να ρε, δωσατε σημασια στα παλλικαρακια μας και να το μπαμ.Τ΄ ακουτε διοικουντες?Ρε εχουμε ντοπια παιδακια που αξιζουν πολλα. ΙΔΟΥ Η ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!! Μπραβο Αγγελε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog