Χωρίς κατηγορία Έγινε και αυτό: Διαιτητής εμψυχώνει παίκτη του Ολυμπιακού 6 Ιανουαρίου 2011, 21:38 FacebookTwitterEmailCopy URLΤυπώνω - Advertisement - Ο διαιτητής Κωνσταντινέας,που ηταν διαιτητης στο χθεσινο ματς Ολυμπιακός-ΗΡΑΚΛΗΣ, εμψυχώνει τον Τοροσίδη λεγοντας του “ΠΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ”. Κυριε Πιλαβιε τι εχετε να πειτε γι’αυτο; Κυριε Μαρινακη αυτο δεν ειναι “εγκλημα κατα της Ελλαδας”; - Advertisement - ΕΤΙΚΕΤΕΣnotag 2 ΣΧΟΛΙΑ όχι mi.fi., κανένας μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να σχολιάσι πόσο ξεφτιλισμένη ομάδα έχετε και ότι πρέπει να πάρετε κανέναν διαιτητή για βοηθό προπονητή,για να τελειώνει η ιστορία,μια και σας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος … !!! Απάντηση φιλακι δεν του εδωσε ομως, φαιδρα και ποταπα πρασινα μικροβια! αμα του εδινε, να λεγατε… αλλα τωρα…???? Απάντηση ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα: παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email: έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: αποθηκεύστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Δ Δείτε ακόμα Διεθνή Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της Επαρχίας Γκουιζού της Κίνας ΤΟΠΙΚΑ Κόρινθος: Με επιτυχία οι εκδηλώσεις που τίμησαν την ελληνική ναυτοσύνη (ΦΩΤΟ) ΤΟΠΙΚΑ VisitPeloponnese: Πρόγραμμα εκθέσεων και δράσεων εξωστρέφειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2ο εξάμηνο του 2025 Ελλάδα Συναγερμός από τον ΕΟΔΥ: Εμφάνιση του ιού του Δυτικού Νείλου σε τρεις δήμους της Αττικής ΤΟΠΙΚΑ Δ. Σικυωνίων: 23 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ σε 15 ειδικότητες Σχετικά άρθρα Χωρίς κατηγορία Με 30.000 επιβάτες έκανε «ποδαρικό» η 24ωρη λειτουργία του Μετρό ΤΟΠΙΚΑ Κορινθία: Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για αυτή την εβδομάδα Ελλάδα Γ. Ψυχογιός: «Κατώτερο των περιστάσεων και με αποκλεισμούς έμπειρου προσωπικού το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία» Ελλάδα Έναρξη προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές Β’»
όχι mi.fi., κανένας μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να σχολιάσι πόσο ξεφτιλισμένη ομάδα έχετε και ότι πρέπει να πάρετε κανέναν διαιτητή για βοηθό προπονητή,για να τελειώνει η ιστορία,μια και σας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος … !!! Απάντηση
φιλακι δεν του εδωσε ομως, φαιδρα και ποταπα πρασινα μικροβια! αμα του εδινε, να λεγατε… αλλα τωρα…???? Απάντηση
όχι mi.fi., κανένας μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να σχολιάσι πόσο ξεφτιλισμένη ομάδα έχετε και ότι πρέπει να πάρετε κανέναν διαιτητή για βοηθό προπονητή,για να τελειώνει η ιστορία,μια και σας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος … !!!
φιλακι δεν του εδωσε ομως, φαιδρα και ποταπα πρασινα μικροβια! αμα του εδινε, να λεγατε… αλλα τωρα…????