Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αστυνομικοί και καλλιτέχνες «αγωνίστηκαν» για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»

- Advertisement -
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης για την παιδική μέριμνα και προστασία «Η Κιβωτός του Κόσμου», πραγματοποιήθηκε μεταξύ αστυνομικών και δημοφιλών καλλιτεχνών χθες το απόγευμα, Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011, στο γήπεδο STAR CLUB, που βρίσκεται στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας.
Στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν συμβολικά ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Μιχάλης Καψής. Επίσης, με τη «φανέλα» της Ελληνικής Αστυνομίας αγωνίσθηκαν τιμητικά και αρκετά παιδιά της εθελοντικής οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου». Στην ομάδα των καλλιτεχνών αγωνίσθηκαν αρκετοί δημοφιλείς καλλιτέχνες της μουσικής και της τηλεόρασης, αλλά και γνωστοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.
Τον αγώνα παρακολούθησαν o Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρης Τασούλας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, ο ιερέας και εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Κολωνού Αντώνιος Παπανικολάου που είναι ο δημιουργός και «ψυχή» της εθελοντικής οργάνωσης, επώνυμοι καλλιτέχνες, αρκετά παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς και πλήθος κόσμου.
Οι ολυμπιονίκες, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές καθώς και οι αθλητές και προπονητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων που υπηρετούν στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού αγώνα, προσέφεραν, μέσω του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οργάνωση «Η Κιβωτός του Κόσμου» συμβολικό χρηματικό ποσό που οι ίδιοι συγκέντρωσαν.
Ο χθεσινός φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, και η συμβολική συμμετοχή της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί μέρος μιας σειράς κοινωνικών και φιλάλληλων δράσεων που πραγματοποιούνται από την Ελληνική Αστυνομία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που υποστηρίζονται από την εθελοντική οργάνωση.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog