Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Γ. Πεταλωτής «αδειάζει» τον Θ. Πάγκαλο

- Advertisement -

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τους δημόσιους υπαλλήλους κράτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στον Σκάι.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πεταλωτής, «ο κ. Πάγκαλος έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται και αυτά που λέει αφορούν τον ίδιο και όχι την κυβέρνηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπιδης, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, σημείωσε ότι ο τρόπος που εκφράζεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν είναι ο ενδεδειγμένος.

Ο κ. Πάγκαλος το πρωί της Πέμπτης παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού των υδάτων στην Αθήνα. δεν δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο είχε έναν έντονο διάλογο με πολίτες που διαμαρτύρονταν.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυρ ΠΑΓΚΑΛΕ η εποχή του δικτάτορα παπού σου έχει περάσει αλλά εσύ θέλεις να τον ξεπεράσεις.Για πες μας πόσα μεροκάματα εχεις κάνει στη ζωή σου?

  2. και τι περιμανατε να ελεγε ο πεταλωτης? ναι καλα τα λες παγκαλε??? θα τον περναν με τις πετρες… το γεγονος ομως οτι ολοι οι κυβερνωντες, μεθυσμενοι απο την αλαζονεια τους, ετσι μιλανε στις προσωπικες συζητησεις τους, δεν αλλαζει.. απλα ο πανΚΑΛΟΣ μαγεμενος και αποκομενος (απο το λαο), απο το κυβερνητικο του οργιο, παραληρει δημοσιως.. ασε που τους κανει τη χαρη, διαχωριζοντας τον γραφικο χοντρουλη απο τον fit πρωθυπουργο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog