Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεοφάνεια στο Λουτράκι 2011

- Advertisement -

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η εικόνα με τον Λογοθέτη στη μέση, δεξιά του τον Παύλου και αριστερά του τον Γιωτάκη, είναι όλα τα λεφτά.
    Οι δύο σωματοφύλακες του νέου μας δημάρχου. Αυτό θα πει ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!! Ε, ρε γέλια, λεπτό δεν τον άφησαν από τα μάτια τους!!! Ευτυχώς που ο λαός του Λουτρακίου και των Αγίων ψήφισαν ΑΛΛΑΓΗ, και ξανά απ'την αρχή. Πίσω, πιο πίσω κι όλο πιο πίσω θα γυρίσουμε!!!!!!!!! Μπράβο Δήμαρχε!!!

  2. Αμάν ρε ΠΠ άσε τα νέα παιδιά να φαίνονται μπροστά μπροστά. Βαρεθήκαμε την αφεντομουτσουνάρα σου στην πρώτη θέση. Ψηφίσαμε νέους, άφθαρτους, με νέες ιδέες και έχουμε πάλι τον Παύλου πρώτη θέση. Άσε το άλλο το νιάτο της πόλης μας τον Γιωτάκη. Όπου γλέντι και χαρά ο Γιωτάκης μέσα. Κώστα άσε τους παλιούς στην άκρη και απέδειξε ότι είσαι μεγάλος γιατί σε βλέπω να σε καπελώνουν.
    Πολλά ακούγονται για θέσεις και στον ΠΠ και στον Γιωτάκη. Πρόσεξε καλά γιατί ο λαός ψήφισε νέες ιδέες όχι πισωγυρίσματα στο παρελθόν.

  3. Όχι βέβαια φίλε μου 7:56 ούτε το Στέφα θέλαμε, ούτε το Χατζόπουλο, ούτε τον Παύλου. Γι'αυτό ψηφίσαμε Λογοθέτη για να έχουμε νέους ανθρώπους στο τιμόνι του δήμου μας. Τώρα αν ο Λογοθέτης μας πουλήσει κι αυτός, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog