Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πάττυ μαθαίνει οτι ο Λεονάρντο είναι ο πατέρας της

- Advertisement -

Οι εξελίξεις στο σήριαλ με την πιο αγαπημένη «ασχημούλα» της τηλεόρασης την Πάττυ, θα καθηλώσουν τους θαυμαστές.

Ο Ματίας ομολογεί στην Πάττυ πόσο δύσκολο του είναι να εκφράζει τα συναισθήματά του, όμως της ζητά να γίνει το κορίτσι του. Μάλιστα αν δεν τους διέκοπτε ο Λεονάρντο θα την φιλούσε. Η Πάττυ ενθουσιάζεται και ανοίγει την καρδιά της στον Λεονάρντο ο ο ποίος με τη σειρά του το συζητά με την Κάρμεν.

Η Κάρμεν του αποκαλύπτει ότι η Πάττυ είναι κόρη του. Η Ταμάρα ζητά τη βοήθεια του Ματίας, για να μην πάει η Ζοζεφίνα εσωτερική σε καθολικό σχολείο.

Η Ίνες λέει στον Λεονάρντο ότι είναι πρόθυμη να αναγνωρίσει ως εγγονή της, την Πάττυ. Ο Γκουίντο πιάνει δουλειά στο περίπτερο του σχολείου για να είναι κοντά στην Ζοζεφίνα. Όμως η ηγουμένη του σχολείου τους  πιάνει να φιλιούνται. Η Πάττυ απογοητεύεται όταν ο Λεονάρντο της λέει ότι εκείνος και η μητέρα της δεν είναι πια ζευγάρι. Ο Ματίας όμως θα την κάνει να χαμογελάσει αφιερώνοντας της ένα ρομαντικό τραγούδι. Η Αντονέλλα είναι έξαλλη από τη ζήλια της και του ζητάει το λόγο. Η Ινές ανακοινώνει ότι ο διαγωνισμός ανάμεσα στις Las Divinasκαι τις Las Populares θα είναι με θέμα το High school musical.

Η Πάττυ και η Αντονάλα προετοιμάζονται αλλά η δεύτερη πάλι θα κάνει δολοπλοκίες. Οι 3 κριτές βαθμολογούν την Αντονέλα με 10, ενώ ο τρίτος αρνείται να βάλει στην Πάττυ 10αρι. Τότε ο Λεονάρντο ανεβαίνει στη σκηνή για να την υπερασπιστεί.

Όταν τον ρωτούν ποιος είναι εκείνος απαντά: «Ο πατέρας της Πάττυ». Η Πάττυ βάζει τα κλάματα και εκείνος γονατίζει και της ζητάει συγνώμη. Το κορίτσι φεύγει τρέχοντας και ο Ματίας με τον Λεονάρντο την ακολουθούν…
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog