Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μπεγλίτης:«Δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις Πάγκαλου»

- Advertisement -

Την διαφωνία του με τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου εξέφρασε δημοσίως ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Π. Μπεγλίτης.

«Με ενοχλούν οι δηλώσεις Πάγκαλου και αξιολογώ ότι οι πολλές δηλώσεις και οι πολλές καταγγελίες δεν βοηθούν. Δεν συμβάλει ο καταγγελτικός λόγος για να επιλύσουμε προβλήματα, και όσο τα αποφεύγουμε τόσο το καλύτερο», δήλωσε μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή».

Γενικότερα, η δυσαρέσκεια για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είναι έντονη τόσο στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και εκτός…

Σφοδρή ήταν και η επίθεση του επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας», Γ. Παναγιωτακόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο «φεουδάρχη» και ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, «γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όρια τους».

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες» τόνισε ο κ. Παναγιωτακόπουλος, που χαρακτήρισε τον κ. Πάγκαλο «υπουργό του φιάσκου των Ιμιών», ο οποίος «αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους. Η αισθητική διάσταση των λόγων αντανακλά τις αντιλήψεις του περί πολιτικής όπου ως φεουδάρχης καθυβρίζει τους υπηκόους του για να τους έχει υποταγμένους. Η κρίση δεν απαιτεί αυταρχική απαξίωση των πολιτών αλλά φρόνιμη συναίνεση την οποία ο κ. Πάγκαλος την αντιλαμβάνεται με τη λογική “σκάσε και μη μιλάς”»!

«Ο κ. Πάγκαλος οφείλει μία απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε τη διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διοριστεί;», καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog