Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιοί τραγουδιστές είναι υποψήφιοι για την Eurovision

- Advertisement -

Έξι τραγουδιστές από τηλεοπτικά talent shows θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην φετινή Eurovision! Πριν από λίγο, η ΕΡΤ ανακοίνωσε και επίσημα τους υποψηφίους, επιβεβαιώνοντας την ανάρτηση του star.gr για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη και του Γιάννη Σαββιδάκη!Σε επικοινωνία που είχε το Star με τον Γιάννη Σαββιδάκη, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ του είπαν ότι προτιμούν νεαρούς και ανερχόμενους, ενώ μιλώντας με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη μάθαμε πως η δικαιολογία που του είπαν είναι ότι είναι ηθοποιός και δεν έχει δισκογραφική δουλειά.

Οι 6 φιναλίστ του εθνικού μας τελικού είναι: η νικήτρια του «Greek Idol» Βαλάντω Τρύφωνος, ο νικητής του περσινού «X Factor» Λούκας Γιώρκας, τα Κόκκινα Χαλιά, το Τριμητόνιο και η Νίκη Πόντε από το «X Factor» και η Αντιγόνη Ψυχράμη του «Greek Idol».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, ο εθνικός τελικός θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, οι διοργανωτές της Αγίας Παρασκευής φέρονται να στράφηκαν αρχικά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους Onirama για την εκπροσώπησή μας, ωστόσο, εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι»!

Κατά πληροφορίες, ο Μιχάλης συζητούσε με την ΕΡΤ για περίπου 2 μήνες μέχρι να καταλήξουν σε αδιέξοδο, οπότε και η κρατική τηλεόραση στράφηκε στους Onirama. Τα «όχι» φαίνεται πως προέκυψαν λόγω του budget, το οποίο αναμένεται να κυμανθεί στα περσινά επίπεδα ή λίγο χαμηλότερα.

Σημειώνουμε πως η φετινή Eurovision θα γίνει στο Ντίσελντορφ, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 10 και 12 Μαΐου και τον τελικό στις 14 του ίδιου μήνα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog