Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Της… Φιλιππινέζας το κάγκελο!

- Advertisement -

Οι «κόκκινοι» κύκλοι άνοιξαν με τον Κόντη να κατηγορείται ως Φιλιππινέζα του Πατέρα και οι «κίτρινοι» απάντησαν με αναφορές στη… στρατιωτική θητεία! Απίστευτο ξεκατίνιασμα μεταξύ των δύο ΠΑΕ!

 Από τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν οι ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του Γιάννη Κόντη για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον Χαβίτο. «Ο κύριος Κόντης είναι η Φιλιππινέζα του κυρίου Πατέρα! Όταν σφαγιάζεται ο Άρης στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει τη φωνή του και μιλάει τώρα για κάτι που είχε δικαίωμα να κάνει ο Ολυμπιακός. Αλλά δεν αναρωτιόμαστε μόνον εμείς γιατί χάνει τη φωνή του όταν αδικείται ο Άρης με τον Παναθηναϊκό. Αναρωτήθηκε χθες σε πρωτοσέλιδό της και εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας», ανέφεραν σχετικά κύκλοι της πειραϊκής ΠΑΕ.

Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό ανέφεραν πως δεν κατανοούν γιατί προκλήθηκε τόσος… θόρυβος για το θέμα Χαβίτο. Και αυτό γιατί ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα από τώρα να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα, όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί.

Αιχμές για… ελλιπή στρατιωτική θητεία

Με τον ίδιο τρόπο ήρθε και η απάντηση του Άρη. Όχι με επίσημη ανακοίνωση δηλαδή, αλλά μέσω… κύκλων της «κίτρινης» ΠΑΕ η οποίοι αναφέρονται και στις εκτός ποδοσφαίρου δραστηριότητες του Γιάννη Κόντη. Επιστρέφεται ο χαρακτηρισμός για τις Φιλιππινέζες, ενώ υπάρχουν και αιχμές  ακόμη και όσον αφορά την εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων!

«Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό ενώ εργάστηκε ως αξιωματικός στα ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε σήμερα στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε Φιλιππινέζες σπίτι του και ούτε απέφυγε να υπηρετήσει την πατρίδα του όπως κάποιοι άλλοι», είναι η τοποθέτηση των «κύκλων» του Άρη!
*gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog