Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παράνομη στάθμευση: Στραβός είν’ ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε;

- Advertisement -

Να ευχηθούμε επιτυχία στο έργο των Δημοτικών Αρχών σε κάθε περίπτωση. Έφτασε σήμερα στα χέρια μας, το ενημερωτικό φυλλάδιο με τα πρόστιμα για την παράνομη στάθμευση, το οποίο κυκλοφόρησε στην πόλη από την Δημοτική Αστυνομία. 
Σίγουρα ο γιαλός είναι στραβός, διότι, χώροι στάθμευσης γενικότερα στον Δήμο δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν μόνιμες λύσεις ακόμη και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι άμεσο, ειδικά στα κέντρα των δύο πόλεων. 
Τώρα και μετά από τις φήμες  που συζητούνται στην πιάτσα,  για τα όποια συμφέροντα ιδιοκτητών οικοπεδούχων κ.λ.π.  (εμείς δεν τα πιστεύουμε φυσικά)   πρέπει να μην “αρμενίζουμε” και στραβά. Ας πάμε τουλάχιστον “ίσια” ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δηλαδή, δεν πρέπει να δοθούν πρώτα λύσεις; να διευκολυνθεί η στάθμευση; να ενημερωθεί ο πολίτης και περισσότερο ο επισκέπτης; να υπάρξουν μέσα μαζικής μεταφοράς; να φύγει το ΚΤΕΛ; να συγκεντρωθούν οι Υπηρεσίες; να μονοδρομηθούν κατευθύνσεις οδών; και άλλα πολλά ακόμη που μπορούν και επιβάλλεται να προϋπάρξουν για την αντιμετώπιση, πριν έλθουν τα κατασταλτικά και βεβαίως εισπρακτικά μέτρα να διώξουν τους έστω λίγους που ρισκάρουν να μας επισκεφθούν. Θα ασχοληθούμε με το θέμα και με τις πολλές άλλες προτάσεις, για να ευθυγραμμιστούν οι πράξεις με τα μέτρα. 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ενημερωτικό φυλλάδιο μπορείτε να το δημοσιεύσετε για να λάβουμε και εμείς
    ( επισκέπτες του blog ) γνώση για το από πότε πρέπει να αφήνουμε τα αυτοκίνητα μας στην Πανάγια του Πράθη ????????????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog