Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι γίνεται στο Paul’s το Σάββατο?

- Advertisement -

Το cafe Paul’s στο Λουτράκι μας εξέπληξε με την καινούρια του πρόταση.

Βρεθήκαμε στο γνωστό cafe το Σάββατο όπου και διαπιστώσταμε μια διαφορετική μορφή διασκέδασης, θα μπορούσαμε να πούμε , πιο ολοκληρωμένης. Ο αρχικός μας σκοπός ήταν να πιούμε ένα ποτό-aperitif προκειμένου να συνεχίσουμε την σαββατιανή μας έξοδο, συναντήσαμε όμως κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδόμενα της περιοχής μας.

Η μουσική, κυριολεκτικά μας ”χάιδευε” τα αυτιά αφού ακούσαμε από παλιά γνωστά και αγαπημένα κινηματογραφικά τραγούδια μέχρι jazz , swing , mambo , latin και πολλά άλλα εκλεπτυσμένα ακούσματα. Η έκληξη της βραδιάς όμως ήταν το φαγητό, (ναι  καλά διαβάσατε ! ), με κάθε ποτό μας προσέφεραν και ένα όμορφο πιάτο με γευστικές λιχουδιές, οι οποίες και άλλαζαν καθώς περνούσε η ώρα και εντελώς δωρεάν.

Εμείς με τη σειρά μας τα καλοδεχτήκαμε όλα αυτά και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φαντάζεστε.Ανοίξαμε και κλείσαμε τη βραδιά μας στο Paul’s. Πληρώσαμε 6 ευρό το ποτό , φάγαμε δωρεάν , ακούσαμε εκπληκτική μουσική , στο αγαπημένο μας cafe δίπλα στη θάλασσα. Δεν φύγαμε ποτέ και ανυπομονούμε για το επόμενο Σάββατο.

Ήταν πραγματικά μιά πολιτισμένη διασκέδαση.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. από το προηγούμενο Σάββατο που πήγα,πιστεύω αύριο να έχει περισσότερες,πάντως ήταν φανταστικά τα πιάτα,πολύ γκουρμέ φάση και αύριο πιστεύω να είναι ακόμα καλύτεροι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog