Το cafe Paul’s στο Λουτράκι μας εξέπληξε με την καινούρια του πρόταση.

Βρεθήκαμε στο γνωστό cafe το Σάββατο όπου και διαπιστώσταμε μια διαφορετική μορφή διασκέδασης, θα μπορούσαμε να πούμε , πιο ολοκληρωμένης. Ο αρχικός μας σκοπός ήταν να πιούμε ένα ποτό-aperitif προκειμένου να συνεχίσουμε την σαββατιανή μας έξοδο, συναντήσαμε όμως κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδόμενα της περιοχής μας.

Η μουσική, κυριολεκτικά μας ”χάιδευε” τα αυτιά αφού ακούσαμε από παλιά γνωστά και αγαπημένα κινηματογραφικά τραγούδια μέχρι jazz , swing , mambo , latin και πολλά άλλα εκλεπτυσμένα ακούσματα. Η έκληξη της βραδιάς όμως ήταν το φαγητό, (ναι  καλά διαβάσατε ! ), με κάθε ποτό μας προσέφεραν και ένα όμορφο πιάτο με γευστικές λιχουδιές, οι οποίες και άλλαζαν καθώς περνούσε η ώρα και εντελώς δωρεάν.

Εμείς με τη σειρά μας τα καλοδεχτήκαμε όλα αυτά και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φαντάζεστε.Ανοίξαμε και κλείσαμε τη βραδιά μας στο Paul’s. Πληρώσαμε 6 ευρό το ποτό , φάγαμε δωρεάν , ακούσαμε εκπληκτική μουσική , στο αγαπημένο μας cafe δίπλα στη θάλασσα. Δεν φύγαμε ποτέ και ανυπομονούμε για το επόμενο Σάββατο.

Ήταν πραγματικά μιά πολιτισμένη διασκέδαση.