Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το δικό μας El Classico

- Advertisement -

Το βέβαιο είναι ότι με το τέλος της αποψινής ημέρας η κορυφή θα χωρά μόνο έναν…
Κι αυτός- ο ένας- θα συνεχίσει αήττητος την κούρσα του προς το πρωτάθλημα ενώ ο ηττημένος θα μείνει ένα πόντο πίσω και θα προσδοκά τη ρεβάνς. Το δικό μας ντέρμπι, (21:00-ΟΑΚΑ) ίσως το κορυφαίο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό, είναι το ματς που όλοι περιμένουν. Ελπίζουμε με θετική σκέψη…

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν και οι ιδιαιτερότητες. Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ, με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, κόντρα στην ομάδα με την οποία κατέκτησε 8 τίτλους και με την οποία είχε… μάθει να νικά τον Ολυμπιακό για να σηκώνει τρόπαιο, ασφαλώς κι έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα ήμασταν αφελείς ή θα εθελοτυφλούσαμε αν το περνούσαμε στα… ψιλά!

Η «μονομαχία» των δύο κουμπάρων στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της καριέρας τους (τέθηκαν αντιμέτωποι 18 φορές στο παρελθόν στους αγώνες του Παναθηναϊκού  με την ΑΕΚ, την ΤΣΣΚΑ και τη Ντιναμό Μόσχας) είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο. Δύο από τους μεγαλύτερους προπονητές του κόσμου με 48 τίτλους συνολικά (!) στο παλμαρέ τους ετοιμάζονται για τη δική τους… μάχη στους πάγκους.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ, ο Νίκολας, ο Σάτο, ο Παπαλουκάς, ο Σπανούλης, ο Τεόντοσιτς, ο Μπουρούσης (αλλά και τόσοι άλλοι) θα βρεθούν το βράδυ στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Έχουν τη δυνατότητα και την ποιότητα ώστε να παρακολουθήσουμε  ματς υψηλού επιπέδου και σ’ αυτό ελπίζουμε όλοι.

Κάθε ντέρμπι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα το παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα… Όπως θα συμβεί με τους περίπου 18 χιλιάδες οπαδούς που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ αλλά και τα εκατομμύρια κόσμου που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση (ΕΤ1)  ή θα το ακούσουν από το ραδιόφωνο…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλά τώρα…derby…Μιχαλάκη,15 πόντους χαλαρά στο κεφάλι και κρατάμε κάβα για το εξοχικό !!!…και σιγά μην κάτσουμε να ασχοληθούμε με τον φραγκοΣπανούλη !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog