Επειτα από μερικές εβδομάδες σιωπής, ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέας Βγενόπουλος επανήλθε στο προσκήνιο με νέα ανακοίνωση με την οποία επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να μην συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Τριφυλλιού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ο Mr. MIG με αφορμή δημοσιεύματα που καταφέρονται εναντίον του, κάνει λόγο για «ενορχηστρωμένο πόλεμο λάσπης» που δέχεται κυρίως από τις οπαδικές εφημερίδες αλλά και από μέσα ενημέρωσης ελέγχου του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κ. Βγενόπουλου αναφέρει τα εξής: «Διαψεύδουμε ως απολύτως ανακριβή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την άρνηση του κ. Α. Βγενόπουλου να παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και δημοσιογράφους επειδή κατά την γνώμη του δεν χειρίζονται με αντικειμενικότητα τα θέματα του Παναθηναϊκού.Διαψεύδουμε επίσης ως ανακριβή όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν τις προθέσεις του κ. Α. Βγενόπουλου σχετικά με τη μελλοντική άσκηση των δικαιωμάτων του από τη μετοχική του συμμετοχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Γενική Συνέλευση, συμμετοχή σε μελλοντικέςαυξήσεις κεφαλαίου κ.λ.π.).
Δυστυχώς, ο ενορχηστρωμένος πόλεμος λάσπης κυρίως από τις οπαδικές εφημερίδες, αλλά και άλλα ΜΜΕ ελέγχου του κ. Δ. Γιαννακόπουλου συνεχίζεται αφού η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης εις την οποία ο κ. Βγενόπουλος έχει προσφύγει δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ατιμωρησίας.
Προς αποφυγή παρανοήσεων η τελευταία ανακοίνωση του κ. Α. Βγενόπουλου ισχύει και επαναλαμβάνεται (υπογραμμισμένη) για να μην υπάρξουν νεώτερες σκόπιμες παρερμηνείες περί δήθεν αλλαγής θέσης:‘‘Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου’’».