Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Δεν είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ, που ψηφίσαμε’’

- Advertisement -

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, άσκησε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και γραμματέας της ΠΑΣΚΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Αφού ζήτησε τη θαρραλέα αναθεώρηση του μνημονίου, επεσήμανε, ότι η «ασκούμενη οικονομική πολιτική δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι η πολιτική για την οποία στρατευτήκαμε, αγωνιστήκαμε, ψηφίσαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παναγόπουλος έκανε λόγο για αντιμνημονιακή ρητορική της ΝΔ, που είναι γεμάτη φαρισαϊσμό, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε η αριστερά, στην οποία καταλόγισε σύγχυση και αμηχανία.
Επίσης ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ χαρακτήρισε συμβάσεις «τύπου ΝΕΟΓΑΛ» ως επαίσχυντες και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αναζητήσει τα χρήματα στους έχοντες και κατέχοντες.
Απαντώντας στην κριτική Παναγόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σημείωσε ότι “η ΠΑΣΚΕ ως συνδικαλιστική παράταξη έχει δικαίωμα να κρίνει αλλά η κυβέρνηση έχει σημαντικότατη δουλειά και υπηρετεί το εθνικό της χρέος που είναι η σωτηρία της χώρας”.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog