Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πριν γίνω τραγουδιστής, πουλούσα πίτσες»

- Advertisement -

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν επτά ετών κι έτσι τα παιδικά μου χρόνια ήταν περίεργα. Η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και έκανε άλλο ένα παιδί, την στιγμή που εγώ επέλεξα να μείνω με τον μπαμπά μου, την γιαγιά μου και τον παππού μου», δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα έντονα βιώματά του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μικρός, δούλευε στο ψαράδικο της οικογένειάς του, ενώ λίγα χρόνια μετά πουλούσε πίτσες κάνοντας delivery, σε μαγαζί φίλου του.

«Ήμουν πολύ ζωηρός γενικά και κυρίως ήμουν ζωηρός στο σχολείο. Παρ’ όλα αυτά όμως, οι καθηγητές με αγαπούσαν πολύ και ακόμη και τώρα, όταν πάω στην Κάτω Αχαϊά, όπου μεγάλωσα, μου δείχνουν όσο περισσότερο μπορούν την αγάπη τους. Να φανταστείτε, έχω μείνει δύο φορές στην ίδια τάξη: Μία στο γυμνάσιο και μία στο λύκειο. Κι όμως. Οποτε πηγαίνω στα πάτρια εδάφη μου και συναντώ παλιούς γνώριμους, κανείς δεν μιλά γι’αυτό».

Ο ερμηνευτής εξέφρασε την αγάπη του για το τραγούδι, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Έχω άμεση ανάγκη από τον κόσμο, δεν τραγουδάω απλά για να τραγουδήσω, το κάνω γιατί το λατρεύω». Ο τελευταίος του δίσκος έγινε μάλιστα διπλά πλατινένιος. 
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog