Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Να παει ο Ραγκούσης στο Dancing with the Stars 2”!(video)

- Advertisement -

Πρόταση – έκπληξη έκανε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης προς τους υπευθύνους της παραγωγής του Dancing with the Stars 2, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται.
Ο κος Ψωμιάδης ρωτήθηκε από το πάνελ της εκπομπής TV Weekend, όπου βγήκε με link, εάν θα πήγαινε στο συγκεκριμένο ριάλιτι χορού. «Το παιχνίδι αυτό δεν είναι για γουρουνόπουλα, είναι για νέους, ωραίους άνδρες και για στιλάκια. Εγώ που είμαι 95 κιλά και έχω ύψος 1.70, τι να πάω να κάνω στο Dancing; Συγκεκριμένα εγώ και ο Πάγκαλος έχουμε αποκλειστεί από τέτοιου είδους σόου!»

Ο περιφερειάρχης, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Αφού απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο εν λόγω ριάλιτι, έριξε την «βόμβα»: «Γιατί δεν πάει ο Ραγκούσης; Ο Ραγκούσης πρέπει να πάει που και ωραίος άνδρας είναι και στιλάκι!» Ορίστε! Δεν τον έφταναν όλα τα άλλα, βρήκε κι άλλη δουλειά ο υπουργός Εσωτερικών!  

Ο Πανίκος είπε κι άλλα: Απέκλεισε τον χορό, όχι όμως και το ενδεχόμενο να τραγουδήσει: «Θα σκεφτόμουν πολύ πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να τραγουδήσω στο Just the two of us! Αυτό… ίσως να το έψαχνα λιγάκι. Δεν το αποκλείω δηλαδή, αλλά εξαρτάται από τις υποχρεώσεις που θα είχα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο!», είπε, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αδυναμία του στην ξανθιά βορειοελλαδίτισσα Εύα Καϊλή, με την οποία μάλιστα ευχαρίστως θα τραγουδούσε στο Just!

Με αφορμή όλα αυτά, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία σχολίασε, μίλησε, τέλος, και για την Ευγενία Μανωλίδου. «Η Μανωλίδου μου θυμίζει την ελληνική δημοκρατία. Την έχετε κάνει λάστιχο. Ο Άδωνις για να καταλάβετε, δεν ασχολείται τόσο πολύ μαζί της όσο… τα κανάλια!»

Ε, μήπως γι’αυτό; Τον ρώτησαν από την εκπομπή. Ο νομάρχης δεν απάντησε ποτέ…
 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog