Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το νέο “παλάτι” της Τατιάνας

- Advertisement -

Η νέα μονοκατοικία του ζεύγους Ευαγγελάτου- Στεφανίδου, βρίσκεται στην Κηφισιά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, η αξία της ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Μετά την επαγγελματική της μετακόμιση στο Star, η Τατιάνα Στεφανίδου συνειδητοποίησε ότι η διαδρομή από τη Βούλα, όπου διέμενε με την οικογένειά της, μέχρι την Κηφισιά όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του καναλιού, της στερούσε πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά της.
Ετσι το ζευγάρι πηρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κηφισιά- χωρίς όμως να πουλήσει τη μονοκατοικία της Βούλας. Ηδη, όπως αναφέρει η Real News, το ζευγάρι έχει αναθέσει σε μεγάλο μεσιτικό γραφείο την ενοικίαση του σπιτιού στα Νότια προάστια και όλα είναι έτοιμα για την μόνιμη εγκατάστασή της στα Βόρεια! Καλορίζικο!!
*newsbomb.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. α ρε ξεφτιλα …τα κανανε τα λεφτα με ιδρωτα και κοπο..ολη μερα δουλευουν ΣΚΛΗΡΑ και οι ηλιθιοι εμεις τΟΥΣ βλεπουμε; η ΔΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ

  2. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.ΝΟΙΩΘΩ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΙΤΙΑΙ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

  3. οι γληφτες της εξουσιας ειναι ενα νεο επαγγελμα που αφηνει μεγαλο κ ευκολο κερδος εστω και αν ειναι εις βαρος του λαου δεν βλεπουμε ομως κοντα στο σπιτι του ζευγους ουτε 1 πακιστανο ενω αντιθετα οι ιδιοι με τις παραξενες αποψεις τους εχουν μεταβαλει πολλα κοματια της πατριδας μας σε γκετο και σε πρωτοφανη υποβαθμιση πολλων περιοχων των ελληνικων πολεων οπου αναπτυσεται πασης φυσεως εγκληματα κατα ελληνων χαιρετιζω τους ηθικους αυτουργους ολων των κακων που εχουν βρει τους συμπολιτες μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog