Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συμβαίνει τώρα:Συνάντηση όλου του συνδυασμού ”Με τους πολίτες μπροστά”

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης αποδεικνύει ότι δεν ξεχνά και συγκεντρώνει τώρα όλο τον συνδυασμό του, εκλεγμένους και μη, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
Σκοπός της συνάντησης είναι να ενεργοποιήσει όλους τους υποψηφίους που ήταν στην δημοτική κίνηση ”Με τους πολίτες μπροστά” και δεν εκλέγησαν καθώς και να γίνει μια πρώτη ενημέρωση από τις πρώτες 15 μέρες που βρίσκεται στα ηνία του νέου δήμου. Σίγουρα μια πολύ κίνηση του δημάρχου που διαψεύδει τα διάφορα τυχάρπαστα ”παπαγαλάκια” που διέδιδαν και έγραφαν ότι με τις πρώτες επιλογές που έγιναν από πλευράς δημάρχου υπήρξαν αντιδράσεις και γκρίνιες. Ο νικητής συνδυασμός της 14 Νοεμβρίου όχι μόνο δείχνει αλλά είναι  ενωμένος και αποφασισμένος να εκτελέσει την εντολή που πήρε από τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Καιρός είναι όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι σωτήρες και κριτές των πάντων να απομονωθούν τελείως-είναι γεγονός ότι έχει γίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό-από τους συμπολίτες μας που μόνο σκοπό έχουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα και να το παίζουν παράγοντες(εδώ γελάμε) χωρίς καν να ψηφίζουν εδώ!

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μηπως δεν τα γραφεις καλα?

    μηπως τους φωναξε γιατι ηδη αρχισαν τα οργανα μεταξυ τους?

    μηπως ηδη κραζουν συγκεκριμενους αντιδημαρχους και μελλοντικους προεδρους δημοτικων οργανισμων?

    αληθεια ειναι και ο εξωθεσμικος μυστικοσυμβουλος εκ Πισιων στο εν λογω ραντεβου?

  2. 9:22 μπρρρρρρρρρρρρ ανατριχιασαμε!
    παντως συγχαρητηρια το μλπογκ για την αντικειμενικοτητα που το διακρινει.
    ανεβαζει μοναχα εκεινα που δεν κανουν τζιζ, γιατι αλλαξαν τα πραγματα στο δημο λουτρακιου-αγιων θεοδωρων, ηδη το περαχωρα ξεχαστηκε.
    και ολα βαινουν καλως μεχρι και τα μαγαζια εχουν κοσμο χαρη στην νεα δημοτικη αρχη..

    η ν@χτεριδα

  3. mi viazese file peraxoriti ton 11:06 na ta deis ola kala otan katalaveis pios dini kateytinseis kai kanei koumanto ston kostaki tha trexeis makria. kai prosexe mimpos tou xronou esi ton vrizeis to kostaki kai ego sou leo oti einai kalo paidi.tora gia to thema ta ipame kai extes me tous ergatikous antidimarxous i epikinonia den lini provlimata kai kapia stigmi se vriskoun ola mazi.

    pomlapi

  4. τα μαθατε?

    ΜΗΤΣΟΣ ΚΟΝΤΟΣ αντιπροεδρος στη ΔΑΕΤ και δεξι χερι του κου Δαμαρχου εκει. Θα ειναι λενε αυτος πο θα διοικει ουσιαστικα την ΔΑΕΤ!

    Ερχεται δικηγορος στην ΔΑΕΤ ο Μπαλοδημος!

    Μιλαμε για επιλογες, οχι αστεια.

    Η κατρακυλα τωρα ξεκινα!

    Αληθεια ο νεος αντιπροεδρος της ΔΑΕΤ εχει λευκο ποινικο μητρωο?

    Ερωτηση κανω μονο……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog