Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τη βενζίνη στο Λουτράκι

- Advertisement -

Διάβασα την ανάρτηση που βγάλατε πριν από λίγο για την τιμή της βενζίνης. Εδώ και λίγες ημέρες, ήθελα να σας γράψω για το πώς μέσα σε 1 εβδομάδα κατάφεραν στο Λουτράκι από μία μέση τιμή 1,55 περίπου, να εκτινάξουν την τιμή της στα 1,65 περίπου, αλλά με προλάβατε.

Μιλάω αφ’ ενός για ΟΛΑ τα βενζινάδικα του Λουτρακίου και αφ’ ετέρου για μία αύξηση στις τιμές τους της τάξεως των 10 λεπτών. Ίσως οι άνθρωποι να μην φταίνε καθόλου. Όμως θεωρώ αδιανόητο μέσα σε μία μόνο εβδομάδα να υπάρχει τέτοια αύξηση. Σε λίγο θα πρέπει να πάρουμε δάνειο για να βάλουμε βενζίνη. Θα ήθελα, αν μπορούν να μας απαντήσουν και να μας πούν: πόσο αγοράζουν τελικά την βενζίνη και φτάνουν να την πουλάνε τόσο ακριβά; Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω δυσφήμιση και γι αυτό δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο. Αναφέρομαι σε ΟΛΑ. Ανεξαιρέτως.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι τυχαία η ίδια τιμή ακριβώς σε πολλά βενζινάδικα στο Λουτράκι…είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει.
    Επίσης πρέπει να είναι και από τις ποιό ακριβές στην Κορινθία…για αυτό βάλτε βενζίνη από αλλού κύριοι μήπως και βάλουν μυαλό μερικοί….

  2. Είναι μακριά και τα διϋλιστήρια, πώς να μην ακριβαίνει η βενζίνη!!! Τόσα χιλιόμετρα πρέπει να κάνουν!!! Δηλαδη στα νησιά τι να πούνε!!!
    Υπάρχει αλήθεια καμμία επίσημη ανακοίνωση γιατί ακριβαίνει τόσο ραγδαία η βενζίνη?

  3. τωρα το καταλαβατε οτι ΟΛΑ τα βενζιναδικα του λουτρακιου και κυριως της AVIN εδω και χρονια ειναι στο κολπο για να κρατουν τις τιμες ψηλα ?

  4. Υπαρχουν εξηγησεις φιλοι μου τα λεφτα πανε ολα στο κρατος για δειτε αυτη την αφισα παρακατω και θα καταλαβετε πολλα.
    http://obe.gr/nea/afisa.pdf για το αν δικαιολογειται η αυξηση ριξτε μια ματiα και εδω http://www.gge.gr/36/sub.asp?4668. εξηφω το πως θα υπολογισετε : η τιμη βνζινης απο διυλιστηρια ειναι 1216,791 ο τονος σε αυτη την προσθεστε κερδος εταιρειας (απο 10 ευρω εως και οσο θελουν ) συν μεταφορα συν κερδοσ πρατηριου (απο 0.03/1 λιτρο εως 0.07/λιτρο συν το φπα 23% να πως εξηγητε η αυξηση.

  5. εχουν συνενοηθει μαφιοζικα μεταξυ τους τα πρατηρια, ολοι εμπαργκο αγορα στην Κορινθο πολυ πιο φθηνα,συνδιαστε δουλειες και βολτα,μακρια απο τους δικους μας,ας περασουν για Αμερικανακια τους Αθηναιους αλλα οχι εμας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog