Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΕ “ΡΟΖ” ΤΗΛΕΦΩΝΑ;

- Advertisement -

Τις τελευταίες μέρες οργιάζουν οι φήμες σε αυτοδιοικητικούς κύκλους του Λουτρακίου για μια είδηση που εφόσον αποδειχθεί πραγματική – οι πληροφορίες μας μιλάνε για εγκυρότατη είδηση- τότε θα απασχολήσει ιδιαίτερα όχι μόνο την κοινή γνώμη του Λουτρακίου και της Κορινθίας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Οι φήμες αυτές λένε ότι η Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΚΕΛΠ που τα τελευταία μάλιστα δύο χρόνια ήταν ανενεργή και μάλλον διακοσμητική , κατάφερε να δημιουργήσει από χρήση κινητού τηλεφώνου που είχε στην διάθεσή της από τον δήμο ένα υπέρογκο λογαριασμό περίπου 15.000 ευρώ !
Και η έκπληξη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα στο συγκεκριμένο δήμο , μιλάνε για ένα μεγάλο μέρος του λογαριασμού που έχει προκύψει από την κλήση “ροζ” τηλεφώνων.
Τίποτα βεβαίως δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί αφού η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που ανήκει το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο (οι πληροφορίες μας μιλάνε για ΟΤΕ) έχει στην διάθεσή της και μπορεί να παραδώσει στο δήμο εφόσον ζητηθεί αναλυτική κατάσταση με το που έχουν πραγματοποιηθεί τα τηλέφωνα αυτά.
Οι πληροφορίες μας πάντως λένε ότι ήδη το συγκεκριμένο θέμα έχει φτάσει σε γνώση και του σημερινού δημάρχου Κώστα Λογοθέτη αλλά και του προηγούμενου δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.
Εμείς πιστεύουμε ότι οι φήμες αυτές θα πρέπει να πάψουν να αιωρούνται τόσο έντονα στην κοινή γνώμη της πόλης και στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο να έρθει ως θέμα εκτός ημερησίας και να επαληθευτεί ή να διαψευσθεί ΑΡΜΟΔΙΩΣ !
*sfendona.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι όντως αλήθεια με τη διαφορά ότι πρόκειται για σταθερό!!!! (ναι ΣΤΑΘΕΡΟ) τηλέφωνο του ΟΤΕ. Ασε που η ΔΕΚΕΛΠ χρωστάει περι τα 200 χιλιαρικάκια και τόσο καιρό κοκοκο….

  2. Σταθερό τηλέφωνο που ήταν στο γραφείο του/της??? Εαν γνωρίζει κάποιος ας το πεί ευθέως και επώνυμα. Εαν είναι αλήθεια δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Ολα στο φως. Δημοτικό κόστος είναι. Ας δούμε ποιος/α έκανε την ''ΔΟΥΛΕΙΑ'' του/της εις βάρος της εμπιστοσύνης του πρώην Δημάρχου. Και τι προβλέπεται νομικά? Και τι θα γίνει? θα τον/την καλέσουν να πληρώσει το κόστος? Άραγε έχει νόημα η διαπόμπευση ή το σταμάτημα? Δεν πρέπει να το πληρώσει ο Δήμος. Εαν γίνει αυτό τότε θα είναι συγκάλυψη και ανοχή.
    Παντως για να έχει αξία η όποια πράξη θα πρέπει να γίνει γνωστό το όνομα δημόσια.
    Δεν θα αισθάνονται ένοχοι όσοι αποκαλύπτουν αλλά όσοι έπραξαν. Δεν φταίνε αυτοί που βρήκαν αλλά αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν.
    Δεν χρειάζεται καμία συγκάλυψη.
    Προτείνω να γίνει και μια αίτηση στον ΟΤΕ απο τον Δήμο να απαγορεύσει στις Δημοτικές τηλεφωνικές γραμμές να καλούν αριθμούς που ξεκινούν απο απαγορευμένες γραμμές ώστε να μην έχουμε στο μέλλον ίδια φαινόμενα.

  3. ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ………………
    ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ………………………………………
    ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ Μ.Λ.Κ..Σ
    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο ………………….

    ΦΙΛΙΚΑ

    ROBOCOP

  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΚΕΛΠ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΠ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ (τα ατομαο που αναζητουμε για το σκανδαλο με τα ροζ τηλεφωνα).ΛΕΩ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΠ.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ)ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΠ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog