Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

49 χρόνια Α.Ο.Ποσειδών,Το πιο υγιές αθλητικό σωματείο της πόλης μας

- Advertisement -

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ θα σου πω εγώ τα θετικά που έχω εισπράξει από τον Ποσειδώνα. Είναι η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, η κοινωνικοποίηση, οι χαρές, οι λύπες, η ικανοποίηση, η δυνατότητα της άθλησης, η συμμετοχή. Εάν έχεις στοιχεία ότι κάποιοι έχουν βάλει λεφτά στην τσέπη τους να το πεις δημόσια αλλιώς είσαι απλός συκοφάντης. Να το πεις επώνυμα και με θάρρος. Αλλιώς μείνε στην σκιά του ήλιου και μείνε απομονωμένος στο δωμάτιο σου και στην μιζέρια σου.
    Είναι όντως ερασιτεχνικός σύλλογος αλλά με διακρίσεις και με επιτυχίες. Ίσως εάν έκανες τον κόπο να δεις το βίντεο στο τέλος φαίνετε ένα μέρος των επιτυχιών του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα. Εάν δεις ότι δεν χρωστάει σε κανέναν όπως οι μεγάλοι και επαγγελματικοί σύλλογοι που έχεις ως πρότυπα. Ο Ολυμπιακός, Ο Παναθηναϊκός, Η ΑΕΚ, Ο ΠΑΟΚ..και πόσοι άλλοι.
    Προφανώς έχουν γίνει λάθη αλλά νομίζω χωρίς σκοπιμότητα. Εαν έχεις αντίθετη άποψη τότε να την πεις επώνυμα και με στοιχεία. Το να αποκαλείς ξεφτίλες ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους (Λαζαρίδης – Φίλης) θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
    Αλλά δεν θα σου κάνω μαθήματα αγωγής και σεβασμού.
    Προφανώς έχεις παράπονα αλλά ο τρόπος σου που εκφράζεσαι είναι απαράδεκτος.
    49 Χρόνια πραγματικής αθλητικής ιστορίας στην πόλη μας με ελλείψεις και με πολύ προσωπικό αγώνα κάποιων ανθρώπων.
    Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει δώσει ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να πει ότι έχει χάσει ούτε ένα λεπτό αλλά ούτε ότι έχει φαγωθεί και ένα λεπτό.

    Ενας πρώην αθλητής…με παράπονα αλλά ταυτόχρονα και με πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον σύλλογο για όσα μου πρόσφερε.

    Υ.Γ.
    Και παρακάλώ όλο τον κόσμο να εκφραστεί και να απομονώσει τους ανθρώπους εκείνους που το μόνο που θέλουν είναι το κακό ΟΛΩΝ. Να παραμείνουν στην απομόνωση και στην μιζέρια τους.
    Παράπονα μπορεί να έχουμε όλοι μας αλλά αυτή η προσπαθεια να ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ την προσπαθεια και τον αγώνα ανθρώπων είναι για εμένα κατακριτέο. Εαν συμφωνείτε δώστε λίγο χρόνο να γράψετε κατι για τον σύλλογο.

  2. esy mallon tha eisai enas apo tous athlites pou ekanes apla to xompi sou kai oxi to pathos sou ..uparxoun kai alloi pou htane atlites polla xronia pou eisepraksan thn omadikothta,thn xara,thn luph kai ola auta pou les mexri ena shmeio..dustuxws.ston o OROS ΞΕΦΤΙΛΕΣ den antiprwsopevei ton lazaridh kai ton filh opws les alla kai polous allous ekei mesa..kai mhn prospatheis na rikseis allou tis euthines legontas na mhlhsoume epwnumo..den tha sumferei pollous h epwnumia oso paralogo kai ean sou fainetai.to oti epilegw na eimai anwnumos einai dikaiwma mou kai den shmainei oti lew psemmata..h vgazw ton thumo mou etsi.na mhn lupasai katholou tn anwnumo kai ton kathe anwnumo pou sxoliazei arnhtika auto to videaki alla autous ekei mesa tous dhthen…

  3. Ότι και να λέτε το Λουτράκι έχει αυτό τον αθλητικό σύλλογο και μπορούν τα παιδιά μας να ασχολούνται με κάτι πιο εποικοδομητικό απ'τα τσιγαριλίκια και τις αλητείες. Εγώ ξέρω πώς όποιος δουλεύει και ασχολείται με κάτι, σίγουρα δεν είναι τέλειος και κάνει λάθη. Γι'αυτό κρίνεται. Οι αλάνθαστοι είναι μόνο αυτοί που κάθονται στο καφενείο και ζουν στις πλάτες των άλλων κάνοντας μόνο κακοπροαίρετη κριτική. Έχουμε όμως μάθει να μιζεριάζουμε και να μη βλέπουμε ποτέ τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μπράβο στον Ποσειδώνα, για την προσφορά του και τη βοήθεια που έχει δώσει και δίνει στα παιδιά μας. Καλό είναι να έχουμε νέους-πρωταθλητές, αλλά η ουσία είναι να έχουμε νέους-αθλητές που να μπαίνουν στα γήπεδα και όχι στα μπαράκια.

  4. 4:27. Πάλι γενικότητες. Έστω ανώνυμα όπως θέλεις κανε αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα αφού έχεις πρόβλημα. Μήν γενικεύεις. Κανε αναφορά σε συγκεκριμένα ή σε συγκεκριμένο πρόσωπο εάν θέλεις να καταθέσεις την δική σου εμπειρία. Η προσφορά του σωματείου είναι συλλογική και όχι ατομική. Εάν θέλεις να το προσωποποίησεις καντο ονομαστικά. Αυτό που λυπάμαι είναι η γενικότητα και ο αφορισμός σου προς όλους και για το σωματείο γενικότερα. Σε όποιον αναλογούν οι ευθύνες να αποδοθούν αλλά σε πρόσωπα. Όχι στον σύλλογο. Αυτή είναι η διαφορά εάν την κατάλαβες.

  5. Ρε παιδιά μην ασχολείστε μαζί του η βαλτός από αντίπαλα στρατόπεδα που ζηλεύουν αυτό το ΜΕΓΑΛΕΙΟ που λέγετε Α. Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου είναι η για δέσιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog