Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα πολιτική κίνηση από τον Γιάννη Δημαρά

- Advertisement -
Ο ανεξάρτητος βουλευτής , Γιάννης Δημαράς, ανακοίνωσε την ίδρυση μίας νέας πολιτικής κίνησης το όνομα της οποίας θα είναι «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών».
O κ. Δημαράς σημείωσε ότι θα κάνει εκτενή παρουσίαση των πολιτικών του αρχών και θα θέσει τις βάσεις του κινήματος την επόμενη Τετάρτη, κάνοντας έτσι μία προσπάθεια για να προσφέρει διέξοδο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που νιώθουν εγκλωβισμένοι αλλά στους υπόλοιπους προοδευτικούς πολίτες επιδιώκοντας να προλάβει την διενέργεια πρόωρων εκλογών.
Εμφανίστηκε ανοιχτός σε προτάσεις που αφορούν σε συνεργασίες, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή η κίνηση να εξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα.
Ακόμα κατέκρινε την κυβέρνηση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ούτε οι βουλευτές δε γνωρίζουν τις αποφάσεις της παρέας που διοικεί τη χώρα».

Παρόλα’ αυτά δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Βασίλης Οικονόμου δεν θα παραιτηθούν της βουλευτικής τους ιδιότητας ώστε να αποκτήσουν την δυνατότητα να διεκδικούν και εντός κοινοβουλίου για τους κατοίκους της Αττικής. 
*topontiki.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog