Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σπα,τουρισμός και ”κονέ” από Ουκρανία για την νέα δημοτική αρχή!

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/01/2011

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή, ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Δέδες και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, Γιώργος Μπάκος,
συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ( ΣΕΤΕ ), με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης του τουρισμού, συνεργασίας με το ΣΕΤΕ σε θέματα σχεδιασμού και τεχνογνωσίας, συνεργασίας με το Επιμελητήριο Πελοποννήσου, καθώς και αξιοποίησης του υδροθεραπευτηρίου και του ιαματικού τουρισμού.

Ειδικότερα, μετά την επίσκεψη και ξενάγηση από τον κ. Μπάκο, του κ. Αγγελόπουλου στο υδροθεραπευτήριο, συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης και αξιοποίησης του έργου. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο κ. Αγγελόπουλος είναι Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανίας και έχει διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στη διείσδυση του Ελληνικού Τουρισμού στις χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης.

Από το Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog