Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοιμήθηκε ο Θεός.. και 1-1 ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ!

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος σε όλον τον αγώνα και δικαιούται να κερδίσει με 4-0 και όχι να μείνει το σκορ στο 1-1. Στη μοναδική φάση που έκανε ο ΠΑΟΚ, μπόρεσε να ισοφαρίσει, με τον Ολυμπιακό από εκεί και πέρα, να έχει συνολικά τέσσερα δοκάρια, το ένα διπλό στην ίδια φάση με τον Τοροσίδη. Ο Θρύλος, πάντως, θα πάει για την πρόκριση στην Τούμπα και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.Υπέροχος ο Μοντέστο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ρόμενταλ, Ριέρα, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Πάντελιτς τον αγώνα και από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκαν παρά ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο Ολυμπιακός ήταν το αφεντικό του αγώνα, απλά δυσκολευόταν να φτάσει στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις, καθώς η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν μαζική και δεν άφηνε χώρους.

Ο κόσμος από τη μεριά του φώναζε συνεχώς και αυτός ώθησε τους παίκτες μας να μπουν δυνατά στον αγώνα και να κάνουν μια καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό. Ο Ρόμενταλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πάντελιτς δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0, καθώς έδιωξαν οι αντίπαλοι. Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση ισορρόπησε και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, με τους παίκτες του να πετούν την μπάλα μπροστά, ώστε να τρέχει ο Σαλπιγγίδης.

Μία από αυτές τις καλές στιγμές του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 25′, όταν ένα μακρινό σουτ του παίκτη του ΠΑΟΚ, έστειλε την μπάλα στα σώματα και εν συνεχεία κόρνερ. Μετά το κόρνερ και τη σύγχυση στην περιοχή μας, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι, αλλά ο Αντώνης ήταν εκεί για να απομακρύνει. Από εκεί κα πέρα, η μεγαλύτερη στιγμή του Θρύλου μετά το γκολ φυσικά, ήτα στο 32′, όταν από φάουλ, ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πήγε στον Μοντέστο, που σούταρε, για να τη στείλει στο δοκάρι.

Μεγάλη η ευκαιρία του Θρύλου λοιπόν που προμήνυε το γκολ. Αυτό σημειώθηκε από τον Γάλλο, ο οποίος πήρε τη… ρεβάνς από τον εαυτό του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Γάλλος με κεφαλιά κατάφερε να κάνει το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Νέα δοκάρια…

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε εκ νέου επιθετικά και η αρχή έγινε με το σουτ του Ριέρα στο 56′, όταν ο Χαλκιάς κατάφερε να πέσει και να διώξει, ενώ από εκεί και πέρα, στο 59′, ο Ισπανός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε στον Μιραλάς, που σούταρε από καλή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Από εκεί και πέρα, στο 67′ ήταν η σειρά του δεύτερου δοκαριού όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ και ο Πάντελιτς σηκώθηκε για την κεφαλιά. Την έπιασε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο του τυχερού Χαλκιά. Στο 73′ ο “Μεσι” παραλίγο να γίνει ο μεγάλος ήρωας, αλλά οι αμυντικοί τους κατάφεραν να διώξουν και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε στο 83′ ο Βιείρίνια να ισοφαρίσει. Ο Τσιρίλο εκτέλεσε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση και ο Βιεϊρίνια μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς μας για να ισοφαρίσει.

Ο Θρύλος μας, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και πίεσε. Ο Τόρο, σε προσπάθεια του Ζαϊρί, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χαλκιά στο 89′, αλλά τεντώθηκε πεσμένος για να σουτάρει και να κι εκεί ακόμα δύο δοκάρια.

Κάπως έτσι έληξε η αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να είναι σαφώς καλύτερος και να δικαιούται τη νίκη. Η πρόκριση, πάντως, θα παρθεί στην Τούμπα, για αυτό να είστε σίγουροι.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο (83′ Ζαϊρί), Ρόμενταλ (72′ Φετφατζίδης), Ριέρα (63′ Χολέμπας), Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Πάντελιτς

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (75′ Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης (84′ Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Φωτάκης (82′ Κουτσιανικούλης)

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι ρε ομορφε θα παρθει η προκριση και τα α@χ@δ@ια μας μαζι
    γαυροι ανοητοι υπεροπτες.
    προσεξτε γιατι θα χασετε και το πρωταθλημα αχρηστοι

    π.γ.

  2. μπαοκι 9-49 αλλον αγωνα εβλεπες ρε κουτουλι? που εισασταν 11 πισω?για θυμισου πως επαιξαν οι σερρες με θρυλο και μετα κοιτα τα χαλια της ομαδος σου..εμενα δεν με πειραζει θα ερθω στο εξοχικο μου στην τουμπα και θα στα καρφωσω εκει μεσα οσα δεν σου εβαλα εδω..αντε ασχολεισου με τον αρη και ασε τις μεγαλες ομαδες μαλαματιδη,μιλαν ολοι μιλανε και οι μπουγατσες!

  3. η ελλαδα εχει δυο ομαδες τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και τους ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,αυτο ειναι γνωστο εδω και πολλα χρονια και ξερουμε ολοι τι κομπλεξ εχουν οι υπολοιποι που δεν ειναι με την ομαδα του ΘΡΥΛΟΥ.εξαλλου τα πρωταθληματα μιλανε απο μονα τους 37(+1 το φετινο 38)και 37 ολοι οι αλλοι

  4. ρε παιδιά τι ασχολείστε με κάποιον κουτό που για μια ισοπαλία ή μια νίκη στο Καραϊσκάκη πάει στο αεροδρόμιο και πανηγυρίζει λες και πήραν το CL;Έλεος δηλαδή,περιμένω και το ανάλογο επίπεδο από τους φιλάθλους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog