Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O ”τρομοκράτης” στον Θρύλο!

- Advertisement -

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Ραφίκ Τζιμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός συναντήθηκε με ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και απομένει τις επόμενες ώρες το τυπικό της ανακοίνωσης. Ο «τρομοκράτης» βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ που ήταν… τελειωμένος από την ΑΕΚ μετά και τον πρόσφατο «καυγά» του με τον Χιμένεθ, είχε άμεσα επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τα βρήκε σε όλα. Άλλωστε ήταν και επιθυμία του να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Από την στιγμή που υπήρξε αίσιο τέλος στο θέμα απομένει πλέον η ανακοίνωση της μεταγραφής η οποία αναμένεται να γίνει ως το βράδυ της Παρασκευής.

Το καλοκαίρι του 2008 ο Ρέφικ Τζιμπούρ απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε προταθεί, οι «ερυθρόλευκοι» το σκέφτηκαν αλλά εν τέλει δεν προχώρησαν στην απόκτηση του και ο παίκτης κατέληξε στην ΑΕΚ. Μετά από 2,5 χρόνια, ο Ρέφικ Τζιμπούρ θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αυτή την στιγμή, ο διεθνής Αλγερινός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και από στιγμή σε στιγμή θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.
Από την στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ την περίπτωσή του οι πειραιώτες την είχαν συνέχεια στο μυαλό τους. Ο ενδοιασμός που υπήρχε είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή. Ακόμα και στο γεύμα που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους δημοσιογράφους, οι διοικούντες μιλούσαν με καλά λόγια για την αξία του παίκτη. Και χθες, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον «τρομοκράτη». Μια συμφωνία που αφορά συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών.
Συγκεκριμένα, ο Τζιμπούρ θα ανήκει στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι και αν σε αυτούς τους έξι μήνες δείξει την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία, χωρίς άλλα προβλήματα (που φυσικά δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι), τότε το συμβόλαιό του θα εξακολουθεί να ισχύει και για τα δύο επόμενα χρόνια. Οπότε είναι στο χέρι του Τζιμπούρ να αποδείξει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι καλά έκαναν και τον απέκτησαν. Εχει έξι μήνες μπροστά του για να κάνει την διαφορά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.
*gazzetta
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog