Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έλλειψη προσωπικού στην καθαριότητα έχει ο δήμος

- Advertisement -

Δείτε τι καταγγέλει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Θανάσης Μουζάκης στο δημοτικό συμβούλιο.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι καιρος ολοι αυτοι που για καθε ελειψη προσωπικου στην οποια υπηρεσια του δημου κατηγορουσαν την προηγουμενη δημοτικη αρχη να παραδεχτουν οτι σ'αυτη την κατασταση εφεραν τον δημο μας και πολλους αλλους σ'ολη την Ελλαδα οι πρσκινητες του μνημονιου και του Δ.Ν.Τ.Βρητε το θαρος να πειτε την αληθεια στους συνδημοτες μας ανεξατρητα απο το τι τους ταζατε προεκλογικα και δοστε τους πληροφοριες να φτιαξουν εταιρειες για να περνουν συνδημοτες μας τις δουλιες απο τον δημο και οχι οι διαφοροι ξενοι οπως την καθαριοτητα στο δημαρχιο και αλλου ΤΑΚΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

  2. Τώρα εσύ φίλε στις 4:25 περιμένεις να μας πούν την αλήθεια
    οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης τωρινοί και προηγούμενοι;;
    Α π ο κ λ ε ί ε τ α ι!!!
    Ο στόχος είναι,η διαχείριση των σκουπιδιών να περάσει σε
    κανα μεγαλοεργολάβο,και εμείς τα κορόϊδα να πληρώνουμε.
    Ο,τι γίνεται με τα διοδια, ο,τι πάει να γίνει στην Κερατέα
    ο,τι κάνει σ΄όλη την Ελλάδα και σ΄ όλους τους τομείς από
    υγεία,παιδεία,εργασία μέχρι τον αέρα που αναπνέουμε,αυτή
    η θλιβερή Κυβέρνηση,που πρέπει να εξαφανισθεί. Ηλίας

  3. Γνωστά είναι αυτά. Τα έλεγε και ο Πέρρας. Δεν εγκρίνονται προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας.Να δούμε τι θα σκεφτούν για να ξεπεράσουν το σκόπελο του επιτρόπου. Αυτό το "βοήθεια δημοτών" δεν ακούγεται λίγο ….απελπισία?

  4. oxi re si tha pame oloi na kanoume tous ethelontes sta skoupidia kai o mouzakis na vgazi fotografies.oxi dikiologies kirie antidimarxe tous idious ipalilous ixan kai oi proigoumeni edo se thelo na diaprepsis aloste ta ixeres otan eleges oti tha mas xevromiseis ektos an enoouses kati alo????

  5. Αρχίσαν οι δικαιολογίες. Και πού'σαι ακόμα. Μόνο να κατηγορούσατε ξέρατε τόσο καιρό. Δηλαδή υπήρχε προσωπικό μέχρι τον Ιανουάριο και τώρα δεν υπάρχει. Δεν πειράζει δουλέψτε και μόνοι σας, και βέβαια μη ξεχάσετε να πάρετε και τις κάμερες μαζί σας……….

  6. ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑΙΝΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ

    η ν@χτεριδα

  7. ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΘΑ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!! ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ!!!ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ, ΞΕΒΡΟΜΙΖΕΙ Η ΠΟΛΗ. ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog