Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Α. Πάνια: Ξενέρωσα και σταμάτησα από το Alter

- Advertisement -

Η Αννίτα  Πάνια από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιεχόμενο της εξωδίκου που έστειλε στον Alter,με το οποίο κοινοποιούσε την απόφασή της να σταματήσει τις εκπομπές της στο κανάλι ,όλοι της τηλεφωνούν να μάθουν  τα πως και τα γιατί. Η ίδια,όμως,δεν βγαίνει στο τηλέφωνο και βεβαίως δεν κάνει δηλώσεις.

Μιλώντας όμως σε δικούς της ανθρώπους εξηγεί πως η απόφασή της “δεν πάρθηκε εν θερμώ”. Για μια δεκαετία το Αter ,ήταν για κείνη το επαγγελματικό της σπίτι και οι άνθρωποί του οι δικοί της άνθρωποι από την εποχή ακόμη-15 χρόνια πριν-που συνεργάζονταν μαζί τους στο Star.

“Eίμαι χαλαρή” ,λέει. “Αλλά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα,νοιώθω πως έχει πάψει να είναι το σπίτι μου… Μου έφυγε το κέφι… Ξενέρωσα… Εδωσα περισσότερο τράτο από όσο μπορούσα να δώσω. Προχτές έκανα με το ζόρι εκπομπή και δεν γουστάριζα. Ετσι το πήρα απόφαση και χτες είπα στο δικηγόρο να στείλει το νομικό χαρτάκι. Ηθελα να τελειώσω αυτό το Σαββατοκύριακο…”

Τονίζει πάντως, πως αυτή αποτελεί προσωπική της απόφαση και δεν δεσμεύει κανέναν από τους συνεργάτες της να συνεχίσουν αν το επιθυμούν να συνεργάζονται με τον σταθμό.
Ρωτήσαμε φιλικά της πρόσωπα να εκτιμήσουν αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει απόφαση η Αννία και τελικά να τα ξαναβρεί με το κανάλι. “Μπορεί”,μας είπαν. “Με την προϋπόθεση πως ένας απο τους δύο -ή το κανάλι ή εκείνοι-υποστεί …μεταλλαξη”

zappit.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog