Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοκ – Έσφαξαν 20χρονο μέσα στο σπίτι του στο Νέο Φάληρο

- Advertisement -

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η σφαγή 20χρονου μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Νέο Φάληρο. Το έγκλημα έγινε πιθανότατα τη νύχτα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ή οι δολοφόνοι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του θύματος από την μπαλκονόπορτα του που βρέθηκε ανοιχτή ενώ στο υπόλοιπο σπίτι δεν έχουν βρεθεί ενδείξεις που να υποδηλώνουν  διάρρηξη.

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη αλλά είναι χτυπημένος και στο πρόσωπο. Αυτό που έχει προκαλέσει τεράστια ερωτήματα είναι πως μία τέτοια σφαγή δεν έγινε αντιληπτή από τους γονείς και τα τέσσερα από τα 5 αδέλφια του θύματος που όλοι βρίσκονταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν.

Πως δηλαδή έφτασε 10.00 το πρωί για να τον ανακαλύψουν και μήπως ο ή οι δράστες τους ”κοίμισαν” με κάποιο ισχυρό αναισθητικό; Οι γονείς του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ενώ πριν από λίγο ασθενοφόρο μετέφερε τον πατέρα, αιγυπτιακής καταγωγής, σε νοσοκομείο.

Με αγωνία αναμένονται τώρα περισσότερα στοιχεία από τον ιατροδικαστή ενώ ήδη εξετάζονται άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος.

*newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog