Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απάντηση στην ανάρτηση για το κάπνισμα

- Advertisement -

Διάβασα το άρθρο σας για το κάπνισμα. Συμφωνώ εν μέρει με αυτό που γράφετε για τους καταστηματάρχες, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο κατά τη γνώμη μου θέμα.

Είμαι πρώην καπνιστής. Για την ακρίβεια το έχω κόψει εδώ και έναν χρόνο. Θεωρώ αδιανόητο το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της Κυβέρνησης που έχει κατ’ εξακολούθηση φέρει διάφορα μέτρα (π.χ. να χωρίζεται το κατάστημα σε καπνίζοντες και μη καπνίζοντες). Κανείς δεν με έχει ρωτήσει αν με ενοχλεί το γεγονός ότι καπνίζει μέσα στα μούτρα μου και με αναγκάζει να αναπνέω τον καπνό του. Κανείς δεν έχει σκεφτεί όλους αυτούς που εργάζονται στους συγκεκριμένους χώρους (σερβιτόρους κτλ) και δεν καπνίζουν αλλά και αυτοί είναι αναγκασμένοι να αναπνέουν το τσιγάρο των πελατών. Σε όλη την Ευρώπη, κανείς δεν καπνίζει μέσα στα μαγαζιά. Μόνο εδώ συμβαίνει αυτό.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλεος! Δηλαδή τα εμπορικά μαγαζιά έχουν πτώση τζίρου επειδή δεν μπορούν να καπνίσουν οι πελάτες τους;
    Υπεύθυνη είναι μόνο η οικονομική κρίση. Τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες κάποιων "θεριακλήδων" και δημιουργία εντυπώσεων από κάποιους "συνδικαλιστές" του κλάδου.
    Προσωπικά γνωρίζω πολλούς που απέφευγαν παλιά και τώρα άρχισαν να πηγαίνουν σε μαγαζιά που απαγορεύτηκε το κάπνισμα. Και αυτοί θα γίνονται όλο και περισσότεροι. Αρκεί να εφαρμοστεί ο νόμος σε όλους για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog