Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η πρόταση της Κας Αντωνίου του ΣΕΟ για το καρναβάλι στο Λουτράκι

- Advertisement -

Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο loutrakiblog, την πρόταση της Κας Αντωνίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Να γίνει ένα μεγάλο παιδικό event (π.χ. μια φωτιά στην κεντρική πλατεία Λουτρακίου και μια σε αυτή της Περαχώρας) και ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με μια σοβαρή παράμετρο: Οι παίκτες να καλούνται να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις που θα έχουν να κάνουν με την πόλη αλλά και με την ιστορία του μέρους όπου θα είναι κρυμμένο το χαρτάκι που θα ψάχνουν.
Η πρόταση αυτή, λόγω του πολύ χαμηλού κόστους, συζητήθηκε για αρκετή ώρα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να εφαρμοστεί τελικά και μάλιστα σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων που έχει ξαναδιοργανώσει παρόμοιο event στο παρελθόν.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να διευκρινήσω ότι το Σ.Ε.Ο πρότεινε ένα Μεγάλο Παιχνίδι, δηλ. θα υπάρχουν σταθμοί(σημεία) απο τα οποιά θα περάσουν κυκλικα όλες οι ομάδες με δίαφορες δραστηριότητες, όπως κατασκευές, γρίφοι, καιν φυσικα πολυ παιχνίδι. Η διάρκεια του είναι γυρο στις 2-3 ώρες. Στο τέλος γίνεται πρόταση για ένα σημείο συγκέντρωσειςολων των ομάδων όπου θα γίνει κλείσιμο του παιχνιδιού με με ενα πάρτι, ένα χορο τράτας , θα το δούμε.Αυτά τα Μεγάλα Παιχνίδια τα Στελέχοι του Σ.Ε.Ο τα κάνουν αρκετά συχνά με τα παιδιά των ομάδων.Μπορούμε να το "τρέξουμε " και μόνοι μας αλλα κάναμε πρόταση και στο Συμβούλιο Νέων γιατι θεωρούμε ότι πρέπει να συνεργαζόμαστε για ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε μια βασική αρχή του Οδηγισμού είναι η συνεργασία.

    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΦΟΡΟΣ Σ.Ε.Ο Τ.Τ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog