Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ποσειδών Λουτρακίου-Κορωπί 32-30

- Advertisement -

Έγινε ένας απίστευτος αγώνας με πολύ δύναμη και με εναλλαγές στο σκόρ. Σπουδαίος αγώνας που ο αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν η απουσία του κόσμου.

Υπάρχει η ομάδα μας που παλεύει σε όλη την Ελλάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία και το μόνο που θέλει είναι την δική σας συμμετοχή.
Είμαστε περίπου 750 μέλη. Εαν το 20% κάθε φορά μπορούσε να δώσει το παρών στο γήπεδο θα ήταν κάτι ανεπανάληπτο.
Πρέπει να γίνει μέρος της συνείδησης σας ότι ο αγώνας όλων των σωματείων σε όλα τα αθλήματα αμείβεται από την δική σας συμμετοχή.
Γνωρίζουμε ότι ο χρόνο σας είναι πιεσμένος από υποχρεώσεις και από διασκέδαση γιατι οι αγώνες μας γίνονται το Σάββατο που εσείς προσπαθείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας.
Καλέστε τους φίλους και ελάτε στο γήπεδο.
Πρέπει… ΠΡΕΠΕΙ να βρείτε και λίγο χρόνο να αφιερώσετε στις εκδηλώσεις των ομάδων και περισσότερο στην ομάδα μας αφού είστε και μέλη της.
Ο σκοπός της σελίδας αυτής είναι η ενημέρωση σας για την προσπάθεια της ομάδα μας.
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να μαζέψουμε ως ευρύτερη περιοχή 200 φιλάθλους
Για μια ώρα ανά δύο εβδομάδες σε κλειστό γυμναστήριο που παρέχει θέρμανση, Κυλικείο, με δωρεάν είσοδο και ελεύθερο wifi να μην βρίσκετε λίγο χρόνο να αφιερώσετε.
Δεν είμαστε εναντίον άλλων αθλημάτων. Είμαστε στην πορεία να αφυπνίσουμε τον κόσμο
Να συμμετέχει. Σας έχουμε ανάγκη και σας το λέμε ευθέως.

Το μεθεπόμενο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου παίζουμε με την ομάδα του Κιλκίς που είναι πρώτο στην Βαθμολογία στις 4 το μεσημέρι. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο. Και αυτό θα το καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Πρέπει να κάνει την πρώτη του ήττα και αυτό θα οφείλετε στον αγώνα της ομάδας αλλά στην δική σας παρουσία και στο ζεστό χειροκρότημά σας.

Σας περιμένουμε.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog