Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διακόπηκε η δίκη Κεντέρη – Θάνου

- Advertisement -

Συνεχίστηκε σήμερα με την εξέταση των μαρτύρων η εκδίκασης της υπόθεσης του τροχαίου ατυχήματος των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η υπόθεση διακόπηκε λόγω της περασμένης ώρας και θα συνεχιστεί την Παρασκευή στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών. Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι είδαν τη μοτοσικλέτα πεσμένη σε δρόμο της Γλυφάδας και τους δύο αθλητές να περιμένουν το ασθενοφόρο. Δεν είδαν με τα μάτια τους το ατύχημα παρά μόνο το αποτέλεσμα του. Στο δικαστήριο κατέθεσε και μια υπάλληλος του ελληνικού οργανισμού φαρμάκων (ΕΟΦ) για τα ευρήματα στην αποθήκη του Χρήστου Τζέκου.

Πηγή: sport24

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το παλικάρι στη μέση είναι αυτό που σήκωσε πολλές φορές την Ελληνική σημαία ανά την υφήλιο. Οι εγχώριοι κομπλεξικοί μισέλληνες είναι φυσικό να μισούν θανάσιμα όσους σηκώνουν την Ελληνική σημαία και να λατρεύουν αυτούς που την καίνε. Όσο για το ντόπιγκ να μας πει το "palikari" που γράφει πότε πιάστηκαν οι αθλητές μας ντοπαρισμένοι και τι έχει να πει για τόσους αμερικανούς και άλλους που πράγματι πιάστηκαν ως αθλητές της πρέζας.

  2. Δυστυχως φιλοι μου, τα μεγαλα ιδανικα δεν υπερισχυουν των μεγαλων συμφεροντων και τα παληκαρια ειναι απλα τα θυματα αυτης της ιστοριας. Ομως ας σταματησουν να μας πιπιλουν αυτη την καραμελα οτι δηθεν ο αθλητισμος απομακρυνει την νεολαια απ`τα ναρκωτικα γιατι αλοιμονο σ`οποιο νεο αποφασισει ν`ασχοληθει με τον πρωταθλητισμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog