Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης:”Ο Δ.Κοντός είναι έμπειρος και γνωρίζει τα τεχνικά ζητήματα πολύ καλά!”

- Advertisement -

Σε δήλωση  που έκανε ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης στον συμπολίτη μας καθηγητή Αγγλικών Δημήτρη Σκλία χθες το πρωί, είπε χαρακτηριστικά όσο αφορά το ‘καυτό’ θέμα της επιλογής του Δημήτρη Κοντού ως Αντιπροέδρου στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.(πρώην ΔΑΕΤ):

«Κατ’ αρχάς ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω υπογράψει κανένα γραμμάτιο με κανέναν.
Άρα δεν πληρώνω γραμμάτια εφόσον είναι ανύπαρκτα.Εξασφάλισα με τα άτομα που έβαλα από τον συνδυασμό μου την πλειοψηφία με πρόεδρο εμένα για να επιβλέπω τα πάντα σ’ αυτήν την προβληματική επιχείρηση. Στόχος μου είναι να μετατρέψω την επιχείρηση αυτή από παθητική  σε ενεργητική ως προς όλους τους τομείς.
Επειδή όπως ξέρετε εμείς είμαστε νέα δημοτική αρχή χρειαζόμαστε ένα έμπειρο άτομο που να γνωρίζει τα τεχνικά ζητήματα της εταιρίας άριστα. Αυτό το πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Κοντός ο οποίος γνωρίζει τα τεχνικά ζητήματα πολύ καλά. Γι’ αυτό και αποφάσισα να τον βάλω στο Διοικητικό  συμβούλιο της ΔΑΕΤ, για να μας βοηθήσει σε όλα αυτά τα τεχνικά ζητήματα, φυσικά πάντα κάτω από την αυστηρή εποπτεία την δική μας.
Τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα και για αυτό τα καταθέτω.
»

*Ο Δημήτρης Σκλίας ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, είναι blogger και ιδιοκτήτης του ιστολογίου loutrakinow.blogspot.com

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. mpravo sas kurie logotheti…………………… einai empeirotatos gia k…..s klp klp…… o ptotos adiafthoros tou logotheti….. valate ayton poy sas voithise sta pissia na parete 47 stayrous k autos pou sas voithise stous agious theodorous pou tromaksate na vreite to psifodeltio sas!!!!!!!!!! mpravo sas! ! ! ! ! ! ! !

  2. Οκ κυριε Λογοθετη αλλα το ποινικο του μητρωο θα μας το πειτε? εχετε το θαρος να το δημοσιευσετε? πως θα διαχειριστει τοσα χρηματα ο Δημητρης Κοντος οταν εχει τετοιο παρελθον? εχετε σκεφτει το ενδεχομενο σε λιγο καιρο να ειστε και εσεις υπολογος? Δυστυχως πατε να ξεπερασετε και τον Γκιωνη στο ρεκορ πιο συντομης απογοητευσς του κοσμου

  3. Μονο αυτος ειναι τοσο εμπειρος στο να μπορεσει να σας βοηθησει με την ΔΑΕΤ?Ολες οι προηγουμενες δημοτικες αρχες τι εκαναν?Νομιζω οτι σας στηριζει αρκετα και ο κ.Παυλου..Εκεινος δεν μπορουσε να σας βοηθησει σε ολα τα τεχνικα ζητηματα της επιχειρησης αυτης?

  4. Και ποιά είναι αυτά τα τεχνικά ζητήματα ρε παιδιά που έχει ανάγκη ο Δήμαρχος. Οικονομοτεχνικά? Χρηματοοικονομικά? Προγράμματα αξιοποίησης κοινοτικών και άλλων κονδυλίων? Προγράμματα ανάπτυξης νέων στρατηγικών προσεταιρισμού πελατολογίου? Προγράμματα και τεχνικές σύγχρονης διοίκησης ανθρωπίνων πόρων? Τεχνικά όπως π.χ πως καθαρίζονται τα φίλτρα του spa? Τεχνικά όπως πως γίνεται συγκοινωνιακός κόμβος στο συνεδριακό? Τι ….. τεχνικά ζητήματα θα καλύψει ο Κοντός και με τι τεχνογνωσία ρε παιδιά? Ας μας πει σε μια επόμενη συνέντευξη ο Κώστας γιατί τελικά θα τρελλαθούμε.

  5. TI THN HΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ …ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ]ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ- ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ? ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ?

  6. Ειμαι ενα νεος πολιτης του Λουτρακιου και πραγματικα προσπαθω να καταλαβω τι γινεται με τους πολιτικους του τοπου μας…Πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ γιατι πιστεψαμε σε εναν ανθρωπο ο οποιος υποσχοταν αμεσσες λυσεις για τα προβληματα του τοπου μας χωρις καθυστερησεις και υπεκφυγες…Αλλιως ηταν ο δημαρχος πριν τις εκλογες και αλλιως τωρα…Πριν τις εκλογες επερνε τηλ και ζητουσε υποστηριξει γιατι ηταν ενας ανθρωπος αφθαρτος και αυτο πραγματικα <> και σας ψηφισαμε….Τωρα ομως απ'οτι φαινεται ο δημαρχος ηταν πιονι αλλων(λ…..ν)για να καταφερουν αυτα που δεν προλαβαν….

  7. Καλυτερα ο Μ ο ΚΟΝΤΟΣ παρα ο Π ΠΑΥΛΟΥ οπως τον ετοιμαζαν οι ,,γεφυροποιοι ,, του συνδιασμου του ΛΟΓΟΘΕΤΗ με τον συνδιασμο του ΠΑΥΛΟΥ εξου και η ,,λυσσα,,για την επιλογη ΚΟΝΤΟΥ οι ιδιοι μεθοδευουν και την επιστροφη του ,,κουμπαρου,, του παυλου στη νομικη υπηρεσια της προηνΔΑΕΤ παρολο που διεκδικει απο το δημο 350 χιλ ευρω χωρια απο αυτα που εχει εισπραξει μεχρι τωρα απο Δημο και ΔΑΕΤ ΚΑΙ μετα λεει ο ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ θα δουμε και αλλα ακομα . υπομονη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog