Σε δήλωση  που έκανε ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης στον συμπολίτη μας καθηγητή Αγγλικών Δημήτρη Σκλία χθες το πρωί, είπε χαρακτηριστικά όσο αφορά το ‘καυτό’ θέμα της επιλογής του Δημήτρη Κοντού ως Αντιπροέδρου στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.(πρώην ΔΑΕΤ):

«Κατ’ αρχάς ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω υπογράψει κανένα γραμμάτιο με κανέναν.
Άρα δεν πληρώνω γραμμάτια εφόσον είναι ανύπαρκτα.Εξασφάλισα με τα άτομα που έβαλα από τον συνδυασμό μου την πλειοψηφία με πρόεδρο εμένα για να επιβλέπω τα πάντα σ’ αυτήν την προβληματική επιχείρηση. Στόχος μου είναι να μετατρέψω την επιχείρηση αυτή από παθητική  σε ενεργητική ως προς όλους τους τομείς.
Επειδή όπως ξέρετε εμείς είμαστε νέα δημοτική αρχή χρειαζόμαστε ένα έμπειρο άτομο που να γνωρίζει τα τεχνικά ζητήματα της εταιρίας άριστα. Αυτό το πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Κοντός ο οποίος γνωρίζει τα τεχνικά ζητήματα πολύ καλά. Γι’ αυτό και αποφάσισα να τον βάλω στο Διοικητικό  συμβούλιο της ΔΑΕΤ, για να μας βοηθήσει σε όλα αυτά τα τεχνικά ζητήματα, φυσικά πάντα κάτω από την αυστηρή εποπτεία την δική μας.
Τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα και για αυτό τα καταθέτω.
»

*Ο Δημήτρης Σκλίας ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, είναι blogger και ιδιοκτήτης του ιστολογίου loutrakinow.blogspot.com