Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μητέρα είδε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της να καίγονται ζωντανά

- Advertisement -

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Derbyshire της Αγγλίας, μετά τον τραγικό θάνατο τεσσάρων ανήλικων παιδιών από πυρκαγιά που έπιασε το… σπίτι τους, στο χωριό Hulland Ward. Μόνο η τραγική μητέρα κατέφερε να γλιτώσει και νοσηλεύεται με προβλήματα αναπνοής στο νοσοκομείο.

Η Aleisha Henson ηλικίας 6 ετών άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο δωμάτιό της, ακριβώς δίπλα από τον μικρότερο αδερφό της, μόλις 4 χρόνων. Η αδερφή της ηλικίας 2 ετών και ο άλλος αδερφός της ηλικίας 9, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τους διασώστες, για να ανακοινωθεί όμως λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός τους.

Η φωτιά ξέσπασε στις 11.30 χθες το βράδυ. Ξεκίνησε από το κάτω πάτωμα και σιγά -σιγά επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι και τον επάνω όροφο όπου κοιμούνταν τα παιδιά. Παρά τις φήμες ότι τον τελευταίο καιρό η οικογένεια είχε δεχθεί απειλές για εμπρησμό, η πυροσβεστική δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξακριβώσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Η 45χρονη μητέρα Rachel Henson κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι, ενώ προσπάθησε αποτυχημένα να μπει ξανά μέσα για να σώσει τα ανήλικα παιδιά της. Και οι γείτονες όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι, δεν κατάφεραν να μπουν γιατί είχε μπλοκάρει η μπροστινή πόρτα. Στο σημείο έφτασαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής.

Όλη η γειτονιά είναι συντετριμμένη από το αναπάντεχο γεγονός. «Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω» είπε ένας από τους γείτονες. «Έφυγαν τέσσερα όμορφα παιδιά, τόσο πολύ νωρίς. Κρίμα» είπε ένας άλλος.

protothema.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog