Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

- Advertisement -

΄Ανάγκας και Θεοί πείθονται΄΄κατά τους σοφούς αρχαίους προγόνους μας και Φαίνεται ότι οι επιστολές του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίων Θεοδώρων προς τους αρμόδιους και βουλευτές του νομού μας, σε συνδυασμό και με τις υπογραφές των ασφαλισμένων μελών του ΚΑΠΗ και άλλων πολιτών για την επάνοδο της ιατρού του ΙΚΑ στους Αγίους Θεοδώρους, έπιασαν η θα πιάσουν τόπο. Τελευταία νέα από επίσημη πηγή, είναι ότι ιατρός του ΙΚΑ θα επανέλθει στην πόλη μας μετά από δύο Τρίτες. Παράλληλα ο Διοικητής του ΙΚΑ Κορίνθου θα μας επισκευθεί άμεσα. Εμείς θα περιμένουμε και ελπίζουμε να μήν αναγκασθούμε να αποκλείσουμε τις Εθνικές οδούς όπως προειδοποιήσαμε με τις επιστολές μας. Οσον αφορά τις άλλες ουσιώδεις ελλείψεις και τα άμεσα προβλήματα που υπάρχουν στα Κεντρικά του ΙΚΑ Κορίνθου και ήδη αναφέραμε,που ζημιώνουν την υγειονομική περίθαλψη των ασφαλισμένων του νομού και της πόλης μας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αγίων Θεοδώρων αποστέλλει στον Υπουργό Υγείας, στον Διοικητή του ΙΚΑ Αθηνών, Βουλευτές και πάντα αρμόδιο νέα επιστολή αιτώντας την επαναλειτουργία των ήδη κλεισμένων τμημάτων του Ακτινολογικού του Μικροβιολογικού και Αιματολογικού καθώς και την πλήρωση θέσης Οφθαλμίατρου που δεν υπάρχει και Παθολόγων λόγω ελλείψεως.
Ο Διοικητής ΙΚΑ Κορίνθου προς τον οποίον κοινοποιείται η επιστολή παρακαλείται να μας κρατήσει ενήμερους για την πρόοδο και αποκατάσταση των παραπάνω ελλέιψεων. Είναι ευνόητον ότι σε περίπτωση που δεν λάβουμε σχετική απάντηση εντος του μηνός Φεβρουαρίου θα προβούμε σε κινητοποιήσεις , αποκλεισμούς εθνικών οδών, μυνήσεις, αγωγές και προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Καλούμε τους αρμοδίους να ενσκήψουν στα άμμεσα προβλήματα των ασφαλισμένων τους και να δώσουν επιτέλους λύση γιατί δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ , ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ.
Με Ερυθροσταυρίτικους Χαιρετισμούς Σταύρος Καβαλλάρης- Πρόεδρος Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων
*korinthiannews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog