Μόλις τριάντα εκατοστά χώριζε ένα από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, το Allure of the Seas, από το να συγκρουστεί με τη γέφυρα Στόρ Μπέλτ στη Δανία.

Ο καπετάνιος του πλοίου που κόστισε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, χαμηλώνοντας τις τεράστιες τηλεσκοπικές καμινάδες του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων ανθρώπων ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι.
Κατά την έξοδο από τη Βαλτική Θάλασσα, το πλοίο πέρασε κάτω από την γέφυρα  στη Δανία. Η γέφυρα δίνει το περιθώριο να περάσουν πλοία μέχρι 65 μέτρα πάνω από το νερό.Το Allure έχει κανονικά 72 μέτρα ύψος. Το πέρασμα κάτω από την γέφυρα ήταν δυνατό λόγω ανάκλησης των τηλεσκοπικών χοάνων, καθώς και ενός περιθωρίου 30 εκατοστών που αποκτήθηκε από τη στάση οκλαδόν που μπορούν να πάρουν τα πλοία που ταξιδεύουν σε ρηχά κανάλια.
Το πλοίο αναχώρησε από το ναυπηγείο Τουρκού της Φινλανδίας την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι προορισμού του, στο Φόρτ Λόντερλαλ της Φλόριντα, σε λίγες εβδομάδες.Το κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 360 μέτρα και το ύψος της από το επίπεδο της θάλασσας ανέρχεται 72 μέτρα.
*tapantaedo1