Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαψεύδει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για Μανωλά!

- Advertisement -

Διαψεύδει η ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι υπάρχει θέμα με τον Στέλιο Μανωλά προκειμένου να αναλάβει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αλέκο Αλεξανδρή.
 Δεν υπάρχει θέμα με τον Στέλιο Μανωλά, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δημοσιεύματα το βράδυ της Τρίτης έκαναν λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με την άλλοτε σημαία της ΑΕΚ προκειμένου να αναλάβει τις ακαδημίες, όμως η ερυθρόλευκη διοίκηση διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υφίσταται τέτοιο ζήτημα.

Το RedPlanet.gr αυτό το οποίο γνωρίζει, είναι πως δεν υπάρχει τούτη την στιγμή το παραμικρό θέμα με τον βετεράνο αμυντικό της Ένωσης, ο οποίος για 17 ολόκληρα χρόνια φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ από τον Ιούλιο του 2002 ως τον Οκτώβριο του 2004 είχε καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τα νέα παιδιά της γαλανόλευκης.

Όπως και να ‘χει, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει ότι υπάρχει η οποιαδήποτε μορφή συμφωνίας με τον Στέλιο Μανωλά, ειδικά αφότου είχαν περάσει ελάχιστες ώρες από την στιγμή που αποτέλεσε οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Κ-20 ο Αλέξης Αλεξανδρής, το ονόμα του οποίου ακούγεται έντονα για τον πάγκο του Πανσερραϊκού.
*redplanet.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog