Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πήρε φωτιά η κουζίνα του «Πρωινού μou»!

- Advertisement -

Άναψαν φωτιές σήμερα στο πλατό του «Πρωινού μou»… κυριολεκτικά!
Ο «Master Chef», Άκης Πετρετζίκης, προσπάθησε να δείξει στους τηλεθεατές, πώς να φτιάχνουν διαφορετικού τύπου chips. Το τι περηφάνεια είχε για την πρωτότυπη συνταγή του δεν περιγράφεται… Του βγήκε όμως ξινό!

Η Φαίη του έπιασε την κουβέντα και τον είχε καθυστερήσει πολύ με αποτέλεσμα να τον πιάσει άγχος, μήπως δεν του φτάσει ο χρόνος. Για αυτό άναψε το μάτι της κουζίνας στο full.

Και πάνω που έλεγε στους τηλεθεατές να προσέχουν πώς θα βάλουν τις πατάτες στο καυτό λάδι της κατσαρόλα, γιατί αφρίζουν, τις πετάει μέσα και τσουφ!… Φλαμπέ τα πατατάκια!!

Ο δύστυχος ο μάγειρας αγχώθηκε τόσο πολύ… Με το ένα χέρι προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά και με το άλλο να συνεχίσει να μαγειρεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η Φαίη από δίπλα γέλαγε και φώναζε «Πήραμε φωτιά, πήραμε φωτιά», ενώ ο chef απευθυνόμενος στο κοινό έλεγε «Μην φοβάστε, μην φοβάστε… απλά μην βάλετε τόσες πολλές πατάτες στην κατσαρόλα, για να μην πάθετε το ίδιο»!!!!

Το σκηνικό «έχασε» ο Γ. Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε μετά ότι εκείνη την ώρα έκλεινε ραντεβού με τον οδοντίατρό του! Εδώ κολλάει αυτό που λέει ο σοφός λαός: «Εδώ ο κόσμος χάνεται… βαρκούλες αρμενίζουν»;
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog