Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βάλε την Μάσκα: Απόκτησε δέρμα λαμπερό, λείο και σφριγηλό, με συμμάχους σου τις νέες μάσκες ομορφιάς

- Advertisement -

Ενυδάτωση, λάμψη, καθαρισμός, λείανση των λεπτών γραμμών και ομοιομορφία στην υφή και στον τόνο της επιδερμίδας, όποια και αν είναι η ανάγκη σου, υπάρχει η αντίστοιχη μάσκα περιποίησης. Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει και χάρισε στο δέρμα σου τη λάμψη που αξίζει.


1. Sensai by Kanebo, Cellular Preformance Lifting Radiance 3D Mask
Πρόκειται για μία υφασμάτινη μάσκα που εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο και τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά. Με εκχύλισμα από σπάνιο μετάξι koishimaru, συσφίγγει, λειαίνει και επαναφέρει τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ορατή διαφορά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!
2. Κορρές, Άγριο Τριαντάφυλλο Μάσκα Άμεσης Λάμψης
Μέσα σε λίγα λεπτά επαναφέρει τη λάμψη και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα χάρη στην σύνθεσή της με άγριο Τριαντάφυλλο, μία φυσική πηγή βιταμίνης C, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις δυσχρωμίες και τις λεπτές γραμμές, βοηθώντας στην ανανέωση των κυττάρων.
3. Murad, Pomegranate Exfoliating Mask
Η συσκευασία περιέχει 6 φακελάκια μονοδόσεων τα οποία κρύβουν μέσα τους όλα τα ευεργετικά, αντιοξειδωτικά οφέλη του ροδιού. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα απολεπίζεται και καθαρίζεται σε βάθος, αποκαλύπτοντας τη λαμπερή, λεία και ανανεωμένη όψη της!
4. Guerlain, Success Future Sculpting Roll-on Mask
Ένα gadget που φέρνει μια νέα προσέγγιση στην κλασική εφαρμογή μιας μάσκας. Έχει τη μορφή roll-on ώστε να απλώνεται εύκολα ενώ συγχρόνως κάνει μασάζ στο πρόσωπο, σμιλεύει το περίγραμμα και βοηθάει στην ανανέωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα τη συσφίγγει και τη λειαίνει όλο και περισσότερο με κάθε εφαρμογή.
5. Shiseido, The Skincare, Moisture Relaxing Mask
Tα ιδιαίτερα ενυδατικά συστατικά της θρέφουν και περιποιούνται βαθιά την ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, αφήνοντας την απαλή και βελούδινη, ενώ επίσης καταπραΰνει τους ερεθισμούς και μειώνει τα σημάδια κούρασης.
6. Nuxe, Aroma-Perfection, Unclogging Thermo-active Mask
Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή και εμφανίζει διεσταλμένους πόρους και μαύρα στίγματα, η μάσκα αυτή είναι η ιδανική λύση: Καθαρίζει σε βάθος και απολεπίζει, απομακρύνοντας το σμήγμα και τη λιπαρότητα στη στιγμή.
7. Dr. Hauschka, Firming Mask (στα καταστήματα Beautyworks)
Πλούσια σε έλαιο jojoba, mango butter, Ροδόνερο και εκχύλισμα από πέταλα τριαντάφυλλου, η αυτή η ευεργετικά μάσκα εξαλείφει τις λεπτές γραμμές, επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος, συσφίγγει την επιδερμίδα και την ενυδατώνει σε βάθος.
8. Le Masque, Jenny B, Mineral Thermoactive Masque (στα καταστήματα Beautyworks)
Μία μάσκα με πολλά οφέλη: Η δράση της είναι αντιρυτιδική δράση και όχι μόνο, αφού ταυτόχρονα καθαρίζει αποβάλλοντας τις τοξίνες, βοηθά στη σμίκρυνση των πόρων και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα στο δέρμα.
9. Helena Rubinstein, Hydra Collagenist, Deep Hydration Mask
Πλούσια και κρεμώδης, η μάσκα αυτή «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα και την ενυδατώνει εκ των έσω ώστε να δείχνει φρέσκια, ξεκούραστη και απαλή.
10. The Body Shop, Honey & Oat, 3 in 1 Scrub Mask
Είναι το έξυπνο προϊόν περιποίησης 3 σε 1 που θα σου λύσει τα χέρια, αφού καθαρίζει, ενυδατώνει και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα, με τον πιο φυσικό τρόπο. Στη σύνθεσή του περιέχει οργανικό μέλι από το Eμπόριο με Κοινότητες, καθώς και κόκκους βρώμης με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Top Tips
-Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου, με την αλλαγή των εποχών ή ακόμα και από μέρα σε μέρα. Το δέρμα σου μπορεί να είναι ξηρό και ξαφνικά να εμφανίσει λιπαρότητα –ή και το ανάποδο-να γίνει πιο ευαίσθητο ή πιο άτονο και θαμπό. Μια μάσκα μπορεί να επαναφέρει την ισορροπία που χρειάζεται, όμως είναι σημαντικό να επιλέξεις την κατάλληλη για την συγκεκριμένη ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.
-Αν το ζητούμενό σου είναι η λείανση των λεπτών γραμμών, η σύσφιξη και η τόνωση, αναζήτησε μάσκες με αντιοξειδωτική δράση και συστατικά όπως το ρόδι, τη Ρετινόλη, τα οξέα φρούτων και τη βιταμίνη C.
-Αν το δέρμα σου είναι πολύ ξηρό τότε μία φορά την εβδομάδα εφάρμοσε μία πλούσια μάσκα ενυδάτωσης, την οποία μπορείς να αφήσεις και όλο το βράδυ ως εντατική κούρα ομορφιάς.
-Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, απόφυγε το συχνό scrub και τις δραστικές μάσκες απολέπισης με «επιθετικά» συστατικά, όπως τα AHA’s.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog