Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μήπως ήρθε η ώρα να προσφέρουμε και εμείς κάτι για το καρναβάλι;

- Advertisement -

Το τελευταίο καιρό, υπάρχει μια έντονη συζήτηση στο Λουτράκι για το καρναβάλι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε αποκλειστικά το loutrakiblog, ο Δήμος και η νέα δημοτική αρχή είναι σε αναζήτηση χορηγιών και απ’ ότι παραδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτισμού, Γιώργος Δέδες, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα είναι 80.000 ευρώ από χορηγία του Καζίνου, ενώ απ’ ότι μάθαμε υπάρχει και άλλος ένας χορηγός που δίνει 3.000 ευρώ. Το σημαντικό όμως της υπόθεσης είναι ότι όλοι οι φορείς απέχουν μέχρι στιγμής από τις χορηγίες ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν απαιτήσεις και προτάσεις. Και για να εξηγούμαστε: Δεν είναι κακό το γεγονός ότι οι φορείς καταθέτουν προτάσεις, κακό είναι όμως το ότι έχουν πετάξει εξ ολοκλήρου το μπαλάκι στον δήμο. Και αναρωτιόμαστε: Δεν θα έπρεπε κάθε φορέας να προσφέρει κάτι για το δήμο του, από τον οποίο απαιτεί να διοργανώσει ένα καρναβάλι; Μήπως έφτασε η ώρα να προσφέρουμε και εμείς κάτι; Και στο κάτω κάτω αν δεν μπορούν να βάλουν χρήματα, ας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Αν συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να γίνει καρναβάλι στο Λουτράκι και ότι κάτι τέτοιο θα ήταν χρήσιμο για το δήμο μας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο το να σκανε τοσα φραγκα καθε χρονο σε "ονοματα" και κραχτες,τους ιδιους και τους ιδιιυς καθε χρονο,θα ηταν προτιμοτερο να δωσουν σημασια σε παιδια απο τον τοπο (υπάρχουν πολλα..μια ματια στο ιντερνετ θα αφηνε ολους μας έκπληκτους) ανερχομενα και ταλαντουχα σε διαφορα στυλ μουσικης.Το κοστος θα ηταν κατα πολυ μικροτερο (ισως και δωρεαν).
    Θυμαμαι περυσι ειχα ακουσει για 2 συγκεκριμενα παιδια απο εδω που προσφερονταν να παιξουν στο καρναβαλι κ απαντηση δεν πηραν απο κανεναν!

  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ? ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΡΜΕΣ ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΖΙΝΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΡΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΣΕΙ , ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ …)

  3. ΝΑΙ! μπορουμε και πρεπει να προσφερουμε και εμεις.
    οι θετρικες ομαδες μπορουν να κανουν θεατρο του δρομου.
    η χορωδια εκδηλωσεις στην πολη με τραγουδια
    οι πολιτιστικοι με παραδοσιακους χορους κ.α.
    το Π.Π.Κ. ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

  4. paidia mou eseis ta lete ola kai einai swsta kai xairomai pou uparxoun anthropoi se ayto to dolio kosmo na skeftontai to kalo tou sunanthropon tous…exw diavasei polla sxolia pou to mono pou kanoun einai na krazoun kai na dixnoun poso kakoi mporoun na ginoun…anthropoi pou to mono pou tous noiazei einai na lene logia pou tous sumferoun alla eytyxws gia mas kanoun megalo lathos…kurioi pou lete p….stamatiste pia na sxoliazete toud alloyd kai asxoleithite me ta moutra sas….bgainete se ola ta nlogs kai krazete…edw den kseroume poy briskomaste oloi kai eseis ton xaba sas…epitelous suniditopoihste oti exoume polla duskola xronia mprosta mas kai kalutera na eimaste enwmenoi kai na polemhsoume gia to kako pou uparxei kai to dusmenes problima anti na sxoliazetai ta panta kai na deixnete oti endiafereste mono gia ton eayto sas…o neos dhmos kanei ta panta gia mas kai eseis oti tou fanei toy lolostefani…telospantws…poph kai file 8.12 sas eyxaristw pou akoma kai sta dyskola uparxetai gia na sunetisete kapoious pou exoun psila ton amane!!!!

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΩΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog