Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Δ. Βανδή βόλτα με το γιο της Γιώργο μετά τον παιδικό σταθμό!

- Advertisement -

Χαμογελαστή και ξεκούραστη μετά την περιπέτεια υγείας της, η Δέσποινα Βανδή απαθανατίστηκε από τον φακό του ”Hello”, την ώρα που έπαιρνε το γιο της, Γιώργο, από τον παιδικό σταθμό. Απολύτως τυπική, προσπαθεί να ανταποκριθεί στο έπακρο σε κάθε υποχρέωσή και καθήκον της, ως μητέρα. Η ίδια έχει παραδεχτεί πολλές φορές, πως πάνω από όλα στη ζωή, έχει την οικογένειά της, την οποία λατρεύει γιατί της έχει μεταμορφώσει τη ζωή.

Το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου, ο φακός τις έκανε ακόμα μία λήψη, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς. Στις 7 Φεβρουαρίου, η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα ταξιδέψει ως την Κύπρο, όπου θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες της σε εκδήλωση βραβείων, την οποία μάλιστα, θα παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Υπάρχει ακόμη, περίπτωση, σύμφωνα με το περιοδικό, να βραβευτεί εκείνο το βράδυ και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τέλος, οι φήμες που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε μία καινούργια ταινία είναι ιδιαιτέρως έντονες και φαίνεται πως το σενάριο θα παρουσιάσει μία τελείως διαφορετική όψη της ερμηνεύτριας.

tlife

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog